Info Actual

Info Actual > Showbiz > Coșmar negru pentru Adriana Iliescu! Criza COVID-19 se acutizează: Cine va avea grijă de fiica ei
Showbiz

Coșmar negru pentru Adriana Iliescu! Criza COVID-19 se acutizează: Cine va avea grijă de fiica ei

Coșmar negru pentru Adriana Iliescu! Criza COVID-19 se acutizează: Cine va avea grijă de fiica ei

Coșmar  negru pentru Adriana Iliescu! Criza generată de noul virus o afectează și pe Adriana Iliescu. Pentru că are 81 de ani, cea mai bătrână mamă din România se află în segmentul de risc maxim în ceea ce privește îmbolnăvirea cu COVID-19 și trebuie să aibă grijă să nu se expună prea mult.

Pentru că rata îmbolnăvirilor este din ce în ce mai mare în România, lucrurile se complică pentru  Adriana Iliescu și fiica acesteia. Doamna Iliescu nu are rude apropiate iar în cazul nefericit al unei infectări, Eliza ar putea ajunge în grja statului, cel puțin până la identificarea unor soluții alternative sau după caz, până la vindecarea totală a mamei, potrivit wowbiz.ro.

Coșmar negru pentru Adriana Iliescu: „O las în grija doctorului Bogdan Marinescu”

Conform ordonanțelor militare, articolele care se referă la persoanele trecute de 65 de ani, Adriana Iliescu se află în carantină totală, însă se gândește la cel mai sumbru scenariu dacă apare vreo problemă de sănătate.

”Dacă mi se întâmplă ceva, o las în grija medicului Bogdan Marinescu”
Este un scenariu nefericit la care sperăm să nu se ajungă. Cu toate acestea, Adriana Iliescu a pevăzut oarecum situația și a și găsit o rezolvare: în cazul în care ea nu va mai fi, fiica ei va merge la familia medicului Bogdan Marinescu (doctorul are și el 75 de ani și oficial se află în carantină).”, a declarat Adriana Iliescu.

”Dacă nu apare vreo problemă de sănătate, eu cred că Dumnezeu mă va ține să îmi văd copila bine. Iar dacă totuși se întâmplă ceva, eu îi las moștenire două apartamente și o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro și este și nașul fetiței”, a declarat Adriana Iliescu cu ceva vreme în urmă.