Info Actual

Info Actual > Showbiz > COVE, reacție dură. „Viața ne va izbi din nou cu putere”
Showbiz

COVE, reacție dură. „Viața ne va izbi din nou cu putere”

COVE, reacție dură. „Viața ne va izbi din nou cu putere”

COVE, reacție dură. „Viața ne va izbi din nou cu putere”. Vedeta ProTV crede că ceea ce ar trebui să învățăm din această experiență, a izolării la domiciliu, este că „trebuie să fim atenți unii la alții”. Gabriel Coveșeanu a mărturisit pentru DCNews că trebuie să ne depărtăm puțin de egoul nostru. Și să fim mai uniți.

179„Cred că este important, și nu doar acum în pandemie, dar e bine să fim atenți unii la alții, pentru că iată, la un moment dat, o astfel de nenorocire cum este această pandemie ne poate bloca pe toți. E un lucru care ne poate afecta pe toți. Și dacă reușim să fim uniți, dacă reușim să înțelegem că e nevoie de solidaritate, e nevoie să fim atenți și la ceilalți, nu doar la egoul nostru.

Ce este până la urmă important în viață pentru noi? Să cumpărăm așa tot felul de lucruri de care nu avem nevoie, doar pentru a le avea sau e mai important să fii aproape de ai tăi? Să stai cu ei, să petreci mai mult timp cu ei?”, a declarat Cove.

Să ne acordăm mai mult timp nouă și celor dragi”

Gabriel Coveșeanu consideră că, dacă nu învățăm nimic din această experiență, vom fi nevoiți să o retrăim. Într-un fel sau altul.

„Toată lumea se plângea înainte că nu are timp să stea acasă, să stea cu copiii. Acum toată lumea se plânge că i-a obosit copiii. Cred că dacă nu vom reuși să ne împăcăm cu noi și să fim în acord cu viața noastră, cu situațiile pe care trebuie să le traversăm, nu vom înțelege nimic din toată povestea asta.

Va fi doar o perioadă în care am stat în case. După care ne vom întoarce bezmetici în goana noastră după a avea orice, nu contează ce. Și o vom lua de la capăt. S-a spus că vom ieși altfel după această pandemie. Nu știu dacă vom ieși altfel, dar uităm, e bine că uităm.

Uitarea face bine uneori, dar poate ar trebui să învățăm ceva. Să ne acordăm mai mult timp nouă și celor dragi. Pentru că viața ne va izbi din nou cu putere. Ne vom da seama că, până la urmă, trebuie să trăim, să funcționăm și tot așa. Cred că asta ar trebui să înțelegem după perioada asta. Că suntem dependenți cumva unii de ceilalți”, a mai spus acesta.