Info Actual

Info Actual > Social > Covid-19. Cine are interzis la vaccinul anti-COVID? Cine nu ar trebui să se injecteze
Social

Covid-19. Cine are interzis la vaccinul anti-COVID? Cine nu ar trebui să se injecteze

Covid-19. Cine are interzis la vaccinul anti-COVID? Cine nu ar trebui să se injecteze

Înainte de a începe campania de vaccinare, Guvernul va începe ocampanie de informare cu privire la vaccinul anti-COVID-19.  Nelu Tătaru, ministrul Sănătății a explicat că se vor vaccina și cei care au fost infectați cu coronavirus și cei care nu s-au îmbolnăvit. Excepție fac persoanele care au COVID în momentul campaniei de vaccinare.

În acest context, medicul Adina Alberts a intervenit cu câteva precizări. Specialistul a menționat că persoanele care au avut boala și s-au vindecat nu trebuie să se vaccineze. Acești oameni „au dezvoltat deja anticorpi proprii, adică s-au autoimunizat”, a explicat dr. Alberts.

Ne pregătim cu “surle și trâmbițe” pentru mult așteptatul moment

Dragii mei. Ne pregătim cu “surle și trâmbițe” pentru mult așteptatul moment (pentru unii) în care va începe campania de vaccinare antiCOVID. Deși OMS ne-a anunțat că încă nu știm dacă acest vaccin, Pfizer, ne oferă imunitate împotriva infecției sau doar blochează agravarea bolii COVID, totuși campania de vaccinare începe în Europa!

Cum vom face aceste vaccinări?! Dar mai ales cine nu ar trebui să se vaccineze?!
Sunt milioane de români care poate că au avut boala și s-au vindecat. Sau poate au fost/sunt purtători sănătoși! Acestor categorii de cetățeni nu trebuie să li se administreze niciun vaccin, pentru că ei au dezvoltat deja anticorpi proprii, adică s-au autoimunizat! Să vaccinezi un organism care are deja anticorpii proprii dezvoltați împotriva unui anumit virus, reprezintă o “agresiune” asupra sistemului imunitar! E ca și cum i-ai face unui copil vaccinul antirujeolic după ce acesta a avut recent pojar și s-a vindecat complet!

Revenind la subiect.

Cum îi depistăm pe oamenii cu anticorpi?! Prin testare! Cum îi depistăm pe purtătorii sănătoși?! Prin testare! Cum îi depistăm pe cei bolnavi cu forme ușoare?! Prin testare!
TESTARE GRATUITĂ în paralel cu campania gratuită de vaccinare! De asta am avem nevoie!
Eu, de exemplu, împreună cu toată familia mea, avem imunitate proprie. Nu avem nevoie de vaccinare”, a scris Adina Alberts.