Info Actual > Showbiz > Covid-19. Cine-i salveaza pe eroi? O melodie cat o mie de cuvinte!
Showbiz

Covid-19. Cine-i salveaza pe eroi? O melodie cat o mie de cuvinte!

Covid-19. Cine-i salveaza pe eroi? O melodie cat o mie de cuvinte!

Covid-19. Cine-i salveaza pe eroi? Smiley si Cabron au lansat o melodie cat o mie de cuvinte. Nadia Comaneci, Simona Halep, Maia Morgenstern si Ianis Hagi sunt cei care transmit un mesaj puternic “pentru cei din linia întâi cu dragoste, admirație și prețuire!”.

Ministerul Afacerilor Interne din Romania a postat astazi un clip video emotionant pe pagina de Facebook. Piesa reprezinta un mesaj pentru cei aflati in linia intai in lupta cu Covid-19.

Cine-i salveaza pe eroi? „Este cel mai bun moment că oamenii să devină conștienți că sunt interconectați, că acțiunea fiecăruia contează și determina binele sau răul celorlalți.

Oamenii trebuie să respecte, să iubească, să dăruiască, să ajute fără a aștepta ceva în schimb, pentru că fiecare în viață lui, în diverse etape, este, pe rând, muritor și erou pentru cei din jur.”, consideră Smiley care face și un îndemn la introspecție odată cu această lansare.

Este un exercițiu foarte bun de sinceritate, de conștiința, de realitate, de respect

„Îmi doresc că fiecare om care ascultă această piesă să fie atent la versuri și să-și creeze propria imagine, colorată sau gri, despre eroii din viață lui sau despre eroul care este el în viețile celor din jur. Este un exercițiu foarte bun de sinceritate, de conștiința, de realitate, de respect”, adaugă Smiley.

Eroule, piesa asta este pentru tine!

„Piesa este nu doar un omagiu adus oamenilor care mișcă pentru noi în momentele astea în care majoritatea stă în case, este pentru toți oamenii care au făcut ceva important pentru cineva în locul potrivit, la momentul potrivit. Că ai salvat o viață, că ai salvat chiria pe o luna a unui prieten, că ai făcut un cântec sau un vers care a mișcat oameni atunci când aveau nevoie, că ai apărut cu o glumă bună atunci când omul de lângă ține era `la pământ` sau că ai grijă de familia ta indiferent de vremuri, ei bine, Eroule, piesa asta este pentru ține! Poate nu toată lumea îți mulțumește, dar oamenii da”, adaugă Cabron.