Info Actual

Info Actual > Showbiz > COVID-19. Dani Otil: “Am îngropat pe cineva foarte drag”. Ce a putut sa faca preotul!
Showbiz

COVID-19. Dani Otil: “Am îngropat pe cineva foarte drag”. Ce a putut sa faca preotul!

COVID-19. Dani Otil:

COVID-19. Dani Otil a participat la inmormantarea unei persoane dragi. Prezentatorul TV a povestit cum s-a desfasurat slujba, avand in vedere starea de urgenta.

„E o treabă aproape personală, dar am să o spun. Avem și normalitate și oameni cu care ne putem mândri. Noi am îngropat în weekend pe cineva foarte drag. Și, deși încă nu se ajunsese la măsurile din weekendul acesta, încă de miercuri, preotul le-a explicat celor din familie cum ar trebui să se procedeze. A luat niște măsuri care la noi la țară întreceau cam mult treaba cu bunul simț. Sunt convins că unele băbuțe au zis: dar de ce?. Preotul, cu toate acestea, nu s-a lăsat înduplecat și a făcut slujbe singur – doar el și cu decedatul.

COVID-19. Dani Otil: S-a mers numai cu mașinile. A fost interzisă pomana

Până la biserică și cimitir nu s-a circulat deloc în alai, cum e la noi, ne oprim în fiecare intersecție, se aruncă cu bănuți – a eliminat treaba asta. S-a mers numai cu mașinile. A fost interzisă pomana. S-au împărțit caserole de la catering”, a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

COVID-19. Dani Otil: Jos pălăria pentru un preot care a înțeles

„A fost în așa fel încât fiecare să nu fie decât cu cei cu care a venit de acasă – în aceeași mașină. S-a stat doar în curte, la distanță mare, deci jos pălăria pentru un preot care a înțeles, chiar la țară, că o astfel de întâlnire ar putea fi un focar de infecție oriunde s-ar întâmpla treaba asta”, a mai spus Dani Oțil.