Info Actual

Info Actual > Showbiz > Covid-19. Feli: “Ne batem pe hartie igienica… pe hartie igienica?!”
Showbiz

Covid-19. Feli: “Ne batem pe hartie igienica… pe hartie igienica?!”

Covid-19. Feli:

Covid-19. Profund dezamagita de isteria din Romania, Feli a transmis un mesaj pe pagina sa de socializare. Iata ce apel a facut artista!

“Aseară, mi-am impus să visez frumos. Am visat într-o lume în care lumea era bună… toată lumea era bună cu toată lumea.

Am visat că oamenii cumpărau o pâine

Trăiam într-o lume în care dacă mergeam la cumpărături, nu goleam rafurile şi oamenii nu erau atât de egoişti, cum se pare că sunt. Am visat că oamenii cumpărau o pâine, nu luau şase şi că se gândeau cel puţin la bătrânei”, a transmis artista pe Instagram Stories.

Covid-19. Feli: “Ne batem pe hartie igienica… pe hartie igienica?!”

“Situaţia asta de panică şi de tot ce se întâmplă acum se pare că scoate tot ce e mai rău din noi. Şi să ştiţi că mie nu îmi place vorba aia: Fiecare e pentru el. Nu ar trebui să fie fiecare pentru el… ar trebui să ne gândim unii la ceilalţi… Că oameni suntem! Dar, dacă stau să mă gândesc, nu ştiu dacă vă place vorba asta: Oameni suntem, pentru că se pare că… unii oameni sunt atât de mici.

Să ne ajute Dumnezeu să ne revenim…

Vă daţi seama ce vremuri trăim, că ne batem pe hârtie igienică… pe hârtie igienică?!. Să ne ajute Dumnezeu să ne revenim… şi la minte să ne revenim, şi la suflet! Vă pup”, a mai spus artista, potrivit DcNews.