Info Actual

Info Actual > Diverse > Covid-19. Ilie Dumitrescu: Mă deconectez de realitatea asta cruntă
Diverse

Covid-19. Ilie Dumitrescu: Mă deconectez de realitatea asta cruntă

Covid-19. Ilie Dumitrescu: Mă deconectez de realitatea asta cruntă

Covid-19. Ilie Dumitrescu, fostul component al „Generației de Aur”, a dezvaluit că parcurge cu greu aceasta perioada de pandemie, activitatile sale modificandu-se foarte mult de cele cu care era obisnuit.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit prin ce clipe trece acum că virusul s-a răspândit foarte mult în România și este nevoit să stea în casă. Activitățile obișnuite ale legendei diferă enorm față de ceea ce face acum.

„Ne lipsește foarte mult competiția. Să fie sănătoși e cel mai important. Trebuie să respectăm toate deciziile luate de autorități și să sperăm că într-o zi o să revenim la normalitate.

Covid-19. Ilie Dumitrescu: Sunt personalități în medicină, în știință, și nu găsesc antidotul

Eu înotam de obicei 1,5 km, de 4 sau 5 ori pe săptămână. Acum mă dedic grădinii, mă apuc de grădinărit, tund gazonul, fac abdomene.

În rest, mă uit o dată la Digi 24, la ora 13, pentru că sunt epuizat de ceea ce se întâmplă, mă deconectez de realitatea asta cruntă. Sunt personalități în medicină, în știință, și nu găsesc antidotul.

Noi suntem mici. Ar trebui să respectăm ceea ce ne trasează autoritățile, să respectăm asta, spre binele nostru și să revenim la normalitate”, a precizat Ilie Dumitrescu la DigiSport.