Info Actual

Info Actual > Showbiz > Covid-19! Oana Roman incinge spiritele: “O psihoză mondială”
Showbiz

Covid-19! Oana Roman incinge spiritele: “O psihoză mondială”

Covid-19! Oana Roman incinge spiritele:

Covid-19. Oana Roman, fiica lui Petre Roman, incinge spiritele in plina pandemie. Vedeta a vorbit despre subiectul momentului, asumandu-si ca multi o vor taxa dur.

Din ce in ce mai multe vedete din Romania au hotarat sa ia atitudine in ceea ce priveste pandemia de coronavirus. Este si cazul Oanei Roman, care marturiseste ca nu este exclus sa ajunga sa depinda de pensia mamei sale, Mioara Roman.

Covid-19. Oana Roman: Mai am doar un singur client care mai are activități

„De joi stăm în casă cu toții pentru că situația pare că se agravează. Mai am doar un singur client care mai are activități, restul au închis activitatea și tipul de muncă pe care îl prestez eu necesită în mare parte evenimente, deplasări și filmări care sunt imposibile acum. Nu încasez nimic în această perioadă și în curând ne vom baza pe pensia mamei, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători”, a scris Oana vedeta.

Vedeta este de părere că în spatele pandemiei stau niște interese ascunse și de o manipulare în masă.

Tot ce se întâmplă în lumea asta a început să devină exagerat cumva. Ţine de psihoză tot ce se întâmplă

„Mie mi se pare că trăim, din păcate, o psihoză mondială. Pare asa ca un vis urât care sper să se termine cât mai curând. Din punctul meu de vedere şi stiu că iar o să îmi sară lumea în cap, tot ce se întâmplă în lumea asta a început să devină exagerat cumva. Ţine de psihoză tot ce se întâmplă.

De data asta mi se pare că pe undeva s-au apăsat nişte butoare din nişte interese absolut obscure şi întreaga lume este foarte mult manipulată, din păcate. Asta e părerea mea. Va fi foarte greu. Cel puţin România este o ţară în care dacă activităţile se opresc, chiar şi cele culturale, sunt oameni care pierd bani, sunt artişti care nu vor mai câştiga la fel şi nu ştiu unde se va ajunge, sincer”, a declarat vedeta la un post de televiziune, potrivit EVZ.