Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cozmin Gusa: “Mihai Gadea si-a administrat o infrangere”
Showbiz

Cozmin Gusa: “Mihai Gadea si-a administrat o infrangere”

Cozmin Gusa:

Cozmin Gusa a postat un mesaj pe pagina sa de socializare in care isi scrie opinia in legatura cu discutia aprinsa dintre Mihai Gadea si Viorel Catarama.

“SCORUL MECIULUI Gadea – Catarama: 0-2 ! Plus o demonstratie clara care poate explica nervozitatea “jucatorului” Mihai Gadea 😉

Am urmarit aseara emisiunea Gadea -Catarama, si-asa cum ma asteptam, “ANTREPRENORUL AUTOINFECTAT” a castigat si-a doua runda. Iar acest lucru nu s-a intamplat pentru ca Gadea ar fi un moderator slab (dimpotriva chiar, si zic asta in cunostinta de cauza, am fost “martorul activ” al debutului sau in televiziune acum 20 de ani!), sau Catarama un interlocutor “de nebatut”.

Gadea nu a castigat nici aseara tocmai pentru ca a dorit sa impuna o “agenda falsa”, in care in mod vizibil nu crede nici el, printr-o atitudine nervoasa, ba chiar jignitoare pe alocuri. Iar de partea cealalta, Catarama a dovedit ca e un “boxer, bun incasator”, care rezista in ring si asteapta greselile adversarului.

Pe romaneste, Mihai Gadea si-a administrat o infrangere, lucru care are insa talcul sau, bine explicat dealtfel intr-o analiza a lui Ion Spanu, pe care va invit s-o cititi, are semnificatii profunde, dincolo de rezultatul acestui “meci” aducator de audienta pentru Mihai Gadea, respectiv de notorietate pentru Viorel Catarama”, a scris Cozmin Gusa pe pagina sa de Facebook.