Info Actual

Info Actual > Showbiz > CRBL, atac fără precedent la adresa fostului său prieten. „L-am lăsat să fie clovnul de serviciu”
Showbiz

CRBL, atac fără precedent la adresa fostului său prieten. „L-am lăsat să fie clovnul de serviciu”

CRBL, atac fără precedent la adresa fostului său prieten. „L-am lăsat să fie clovnul de serviciu”

CRBL, atac fără precedent la adresa fostului său prieten. „L-am lăsat să fie clovnul de serviciu”. În urmă cu două luni, a vorbit despre trădare în metafore, în versurile piesei “Cine mi-s”. Astăzi, CRBL a ieșit public și a vorbit de-a dreptul, într-un interviu filmat pe canalul lui de YouTube, despre cel care i-a fost prieten 15 ani de zile.

331El vorbește despre sfârșitul prieteniei lui cu Oase, despre trădare și despre negocierile cu Antena 1. CRBL a montat într-o manieră inedită interviul cu el însuși. Există un CRBL care pune întrebări și un CRBL care răspunde. Redăm, mai jos, declarațiile care au căzut ca o bombă în această seară (20 aprilie).

CRBL și Oase, la Asia Express

CRBL susține că Oase s-a rugat de el să-l ia ca partener la Asia Express.

 

„CRBL și Oase la Asia Express, doi proști, mai puțin eu, plecăm pentru distracție și, ce credeți, am și câștigat. I-am spus că trebuie să mă duc cu Elena, soția mea, și el a zis: <<Nu, domne, ia-mă pe mine, că o să fie mișto, nu vreau nici un ban, pe mine mă interesează să ne distrăm>>. M-am gândit de câteva ori, așa, am zis: <<Bine, hai că propun>>. Ce credeți, am propus și am plecat la Asia Express!

Oase m-a susținut, câteodată pe bune, câteodată mințind, în ceea ce fac, iar în plan profesional cred că m-a ajutat să câștig Asia Express.

Pentru mine Asia Express a fost o experiență unică de a-mi testa abilitățile, răbdarea, pentru a-mi da seama dacă m-am maturizat, față de fostul CRBL, care era mult mai recalcitrant, mult mai repezit. Asia Express a fost cel mai frumos lucru care se putea întâmpla pentru doi oameni Pentru doi prieteni, care să dea share prieteniei lor cu cei de acasă, iar oamenii să ne iubeacă, să empatizeze cu echipa noastră.”

Discuții despre rolul de prezentatori la Asia Express

Cântărețul îl acuză de Oase de ipocrizie.

„După Asia Express am așteptat să încasăm banii, marele premiu, 30.000 de euro, pe care trebuia să îi împărțim, jumătate-jumătate, i-am încasat, eu i-am investit în muzică, el se pregătea să își deschidă bar. Noi știam cumva că va urma să fim coprezentatori la Asia Express sezonul 3, se vehicula deja la interiorul echipei acest subiect și, bineințeles că și oamenii ne-au spus că și-ar dori să ne vadă prezenți în Asia Express 3.

Apoi a venit o invitație să mergem la Nea Mărin, am vorbit iar cu echipa, banii sunt puțini, stai măi, CRBL, că nu avem bani. Băi, Oase, banii sunt puțini, dar ne-au zis că dacă mergem acolo vorbim și de Asia Express. Mergem, filmăm, ne distrăm, financiar nu a fost un deal bun. Dar ce credeți, că la nea Marin, într-o pauză, am dat și probă, amandoi. Noi, CRBL și Oase, am filmat o probă pentru a fi coprezentatori la Asia Express 3.  Dar nimeni nu ne spunea în față: <<baăi, hai să vorbim, vrem să mergeți>>.

 

Trece timpul, vine vara, vin iulie, august, la un moment dat primesc un telefon de la Kanal D. <<Salutare, CRBL, vrem să vii să faci parte dintr-un juriu, la un show de dans, un concurs de dans televizat (n.r. Îmi place dansul)>>. Ok, stai să întreb la Antena 1, să întreb echipa Asia Express, să văd ce vor să facă cu mine. Îi sun, îi întreb, ei spun că nu știu, să vedem. Bine, între timp îi spuneam și lui Oase tot ce se întâmpla.

Mai trece ceva timp, Kanal D sună din nou, băi CRBL, te-ai mai gândit, iar sun la Asia Expess, aștia iar spun <<stai să vedem>>. Până într-o zi în care a sunat telefonul, iar Kanal D mi-a dat un ultimatum. De data asta, fac același lucru, îi sun pe cei de la Asia Express. Oameni buni, oferta este în acest moment pe masă. Trebuie să aleg. Nu am ales încă Kanal D, aveți prioritate, spuneți-mi ce vreți să faceți cu mine și cu Oase.

Din momentul acesta, s-a schimbat tot. Până în acest moment, eu, am vorbit pentru echipa CRBL-Oase. Asia Express pune o sumă de bani foarte mică, special, mi-am dat seama după aia, îi spun lui Oase: <<Băi, ăștia ne dau foarte puțini bani>>. El se enervează, domne, nu mergem, mai bine mergem la Tele7abc, mai bine nu mergem nicăieri decât să luăm asta, păi stăm plecați două luni de acasă pe foarte puțini bani. Nu mergem, nu mergem. În momentul acela dau răspunsul la Kanal D și spun: da, putem să colaborăm.”

„Eu l-am scos pe Oase la înaintare”

CRBL susține că Oase este, de fapt, creția sa. „L-am scos la înaintare, retrâgându-mă din toate discuțiile importante, făcându-l să fie clovn, eu fiind foarte atent în declarații, eu făcând jocuri de culise, adică analizând echipele, ținându-l departe, făcând toate probele cu cap. Pe el l-am lăsat să fie clovnul de serviciu.”

„Ce credeți, plec cu Alessia (fiica lui) la Londra, era ziua ei, i-am zis că mergem la concertul Arianei Grande. Sună telefonul, Kanal D mă anunță că a găsit un loc mic pentru Oase, îl sun, iar el îmi spune: “Băi, am semnat cu Asia Express. Eu am înnebunit în secunda 1, pentru că mi-a promis, pentru că mi-a jurat, pentru că am bătut palma că el nu se duce fără mine la Asia Express. În momentul ăla a apărut trădarea, iar eu din momentul ăla nu am mai vorbit cu el deloc.

 

La Asia Express hai să vă spun eu cum stă treaba. L-am scos la înaintare, retrâgându-mă din toate discuțiile importante, făcându-l să fie clovn, eu fiind foarte atent în declarații, eu făcând jocuri de culise, adică analizând echipele, ținându-l departe, făcând toate probele cu cap. Pe el l-am lăsat să fie clovnul de serviciu. L-am lăsat să mă binedispună. L-am lăsat să iasă în față, să fie cineva. Pentru că nu am crezut că mă va trăda.

Ai șters cu buretele tot ce am făcut eu frumos și bine pentru tine în acești 15 ani. Te duci la Asia Express și le arăți oamenilor că ai terminat doar liceul, că nu ai cuvintele la tine? Că nu mai poți să fii atât de amuzant atunci când nu există un om care să-ți ridice la plasă exact ce trebuie? O să se descurce, pentru că are o echipă de producție în spate. Dar de ce să le arăți asta oamenilor?

De ce să le arăți că poți să fii un nemernic, că poți să fii o panaramă de om, să ștergi cu buretele acolo unde eu am pus suflet…

Eu nu ling unde am scuipat. iar,d e data asta am scuipat.