Diverse

Credea că a găsit pe plajă un animal eșuat, dar polițiștii i-au spus că descoperirea lui valorează peste 100 de milioane de euro

Credea că a găsit pe plajă un animal eșuat, dar polițiștii i-au spus că descoperirea lui valorează peste 100 de milioane de euro

Nici prin gând nu i-ar fi trecut unui bărbat care se plimba zilnic pe o plajă din Țara Galilor că va avea parte de o asemenea descoperire. Omul a aflat ulterior că ce a găsit valorează mai mult de 100 de milioane de euro.

Bărbatul se plimba pe plajă, lângă Aberystwyth, în vestul Țării Galilor, când a văzut mai multe pachete ambalate în celofan negru, care erau legate între ele cu bidoane de plastic, care erau utilizate ca și dispozitive plutitoare. Inițial, bărbatul a crezut că este vorba de un animal care eșuase, dar când a realizat despre ce este vorba, potrivit Cambrian News, a sunat imediat la poliție.

„Ofițerii au tăiat o pungă și au găsit ceea ce părea a fi cocaină pură”

„Eram la plimbarea de dimineață, când am văzut ceva pe plajă. Am fost intrigat și m-am apropiat. Poliția a venit după o jumătate de oră. Ofițerii au tăiat o pungă și au găsit ceea ce părea a fi cocaină pură”, a spus bărbatul.

Ce spun oamenii legii

Potrivit oamenilor legii, în acest moment se fac cercetări pentru a găsi cine se face vinovat de o cantitate atât de mare de droguri. „Poliția Dyfed-Powys investighează descoperirea unei cantități semnificative de ceea ce pare a fi cocaină pură de-a lungul coastei Ceredigion, în acest weekend.

Se fac cercetări pentru a stabili modul în care o cantitate atât de mare de droguri a ajuns în Țara Galilor”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Dacă se află că aceste pachete conțin cocaină pură, atunci valoarea se ridică la peste 100 de milioane de euro.

Potrivit specialiștilor, cocaina este în acest moment unul dintre cele mai folosite droguri din lume, alături de marijuana, heroină și meta-amfetamină. S-a dovedit că acest drog face mai multe victime decât orice alt stupefiant, iar de cele mai multe ori consumatorii de cocaină mor de supradoză.

Sursă foto: digi24