Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cristi Borcea și Valentina Pelinel, donație uriașă. „Toți suntem egali în fața acestei pandemii”
Showbiz

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, donație uriașă. „Toți suntem egali în fața acestei pandemii”

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, donație uriașă. „Toți suntem egali în fața acestei pandemii”

Familia Borcea, donație de 100.000 de euro. În urmă cu puțin timp, Valentina Pelinel a anunțat pe pagina sa de Facebook că familia Borcea donează această sumă pentru spitale.

„Dragii noștri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale și cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a inițiat procedura legală de donație către spitale în valoare de peste 100 000 EURO. Banii vor fi distribuiți către spitale începând de azi și până la sfârșitul lunii viitoare.

Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza aceste pandemii, am ales sa venim în ajutorul celor din sistemul medical, pentru ca noi toți sa fim în siguranță și protejați. Sperăm ca gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au aceasta posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună, prin eforturi personale concrete, putem fi solidari.

Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în fața acestei pandemii”, este mesajul Valentinei Pelinel.