Politică

Cristian Buşoi s-a pus pe critică: Suntem datori să avem un parteneriat corect, dar să nu uităm că PSD a luat decizii greşite

cristian bușoi

Liberalii trebuie să aibă un parteneriat corect cu PSD, dar să nu uite că „Partidul Social Democrat are o agendă proprie şi de-a lungul ultimilor ani a luat decizii profund greşite faţă de România şi faţă de români”. Afirmaţia îi aparţine europarlamentarului PNL, Cristian Buşoi.

Cristian Buşoi: Suntem datori să avem un parteneriat corect, dar să nu uităm că PSD a luat decizii profund greşite faţă de români

„Sunt convins că avem un viitor care să ne asigure victoriile pe care le aşteptăm. Să nu uităm însă că vremurile sunt unele dificile. Da, PNL a mai trecut România prin încercări grele în cursul istoriei. O parte dintre noi am mai avut de a face cu criza anilor 2009, 2010, 2011. Suntem însă într-o perioadă în care trebuie să ne revenim după impactul pandemiei asupra societăţii, asupra sistemului de sănătate, asupra economiei.  Suntem într-o perioadă în care trebuie să, răspundem cu politicile adecvate în faţa creşterii preţurilor, inflaţiei, creşterii total neaşteptate a preţurilor la energie. Trebuie să facem faţă şi impactului politic, militar, economic al războiului din Ucraina, al invaziei ilegale, criminale, neprovocate a Ucrainei de către Rusia”, a declarat liderul liberal, Cristian Buşoi.

Acesta consideră că PNL trebuie să aibă un parteneriat corect cu PSD, dar cu toate acestea liberalii trebuie să fie foarte atenţie.

„Avem datoria să impunem în coaliţia de guvernare acele  măsuri care sunt benefice în primul rând pentru România. Sigur, suntem datori să avem un parteneriat corect cu partenerul nostru de guvernare, dar să nu uităm că Partidul Social Democrat are o agendă proprie şi de-a lungul ultimilor ani a luat decizii profund greşite faţă de România şi faţă de români, deci trebuie să continuăm şi să impunem o agendă reformistă, trebuie să impunem măsurile potrivite în sistemul de sănătate, în sistemul educaţional, în economie”, a afirmat Cristian Buşoi.