Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cristian Tudor Popescu: „Luminița aprinsă de Iohannis nu e așa mare”
Showbiz

Cristian Tudor Popescu: „Luminița aprinsă de Iohannis nu e așa mare”

Cristian Tudor Popescu: „Luminița aprinsă de Iohannis nu e așa mare”

După ultima declarație făcută de Președintele Klaus Iohannis, gazetarul Cristian Tudor Popescu a făcut comentarii pe marginea afirmațiilor acestuia, susținute într-o conferință de presă. Jurnalistul spune că după anularea ordonanțelor nu va fi mai bine: „Psihologic este greu de suportat să ai un orizont închis”.

„Guvernul și PNL pierd puncte de imagine, electorale în ochii oamenilor, nu aveau cum să stârnească simpatie prin măsurile pe care le-au luat. Ele au fost în general măsuri corecte.

148În mod evident acum încep să piardă. Oamenii nu sunt dispuși să mulțumească pentru faptul că sunt închiși în case, că nu mai au slujbe.

De pe 15 mai nu o să fie mai bine. Ce a venit președintele să spună este că acea luminiță pe care a aprins-o cu trei luni înainte nu e așa mare, pentru că nu poate să fie. Să mai spere oamenii ceva, psihologic este greu de suportat să ai un orizont închis.

15 mai nu înseamnă prea mult. Vom vedea cum e și cu declarațiile, ați văzut că nu a mai fost așa ferm, a spus că analizăm.

Președintele a ieșit acum ca să mai ajute PNL și Guvernul”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Pro TV.