Info Actual

Info Actual > Diverse > Cristiano Ronaldo a ajuns la Torino cu avionul său privat. Ce va face jucătorul lui Juventus
Diverse

Cristiano Ronaldo a ajuns la Torino cu avionul său privat. Ce va face jucătorul lui Juventus

Cristiano Ronaldo a ajuns la Torino cu avionul său privat. Ce va face jucătorul lui Juventus

Cristiano Ronaldo a ajuns la Torino cu avionul său privat. Portughezul mai are de așteptat până când va putea începe antrenamentele. Ronaldo s-a aflat la Madeira încă de pe data de 8 martie, acolo unde s-a izolat la reședința sa. Juventus îi așteaptă și pe ceilalți 10 jucători aflați în afara Italiei.

Gazzetta Dello Sport susține că Ronaldo va intra mai întâi în carantină, dar că nu se știe încă dacă pentru 14 zile sau doar până când va fi testat de COVID-19. Starul portughez a aterizat la Torino aseară, 4 mai, la bordul avionului său privat. S-a întors împreună cu întreaga familie, cu toate că la Juventus încă nu s-a stabilit o dată exactă la care antrenamentele vor fi reluate.

 

Juventus își așteaptă și restul jucătorilor

Cristiano Ronaldo a ajuns la Torino și va aștepta alți 10 fotbaliști de la Juventus care se află în afara Italiei. Ei sunt așteptați în următoarele 48 de ore. O situație specială o are Gonzalo Higuain, a cărui mamă este bolnavă. Argentinianul ar putea fi lăsat acasă pentru o perioadă mai lungă de timp.

Mai multe echipe din Italia au început deja antrenamentele. Jucători de la Roma, Sassuolo, Parma și Bologna se pregătesc cu respectarea normelor de distanțare socială. Cluburile din Serie A s-au pus de acord să reia campionatul, în momentul în care acest lucru va fi posibil.