Lifestyle

Cristina Ich, despre relația cu Alex Pițurcă: ”Dacă ar sta 24 din 24 aș lua-o razna”

Cristina Ich, despre relația cu Alex Pițurcă: ”Dacă ar sta 24 din 24 aș lua-o razna”

În ciuda faptului că recent au devenit părinți, lucrurile nu stau de fiecare dată la fel de bine în relația dintre Cristina Ich și Alex Pițurcă. Vedeta a declarat că nu ar rezista dacă partenerul ei de viață ar sta acasă non-stop.

Chiar dacă Cristina Ich își ține familia departe de ochii curioșilor, aceasta este atașată de fanii ei și le povestește cam toate lucrurile pe care le face sau care i se întâmplă, prin intermediul rețelelor de socializare.

Este una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc, iar toată lumea spune că relația ei este una perfectă. Însă, Cristina Ich, vorbește adesea despre problemele cu care se confruntă în relația dintre ea și partenerul său de viață, Alex Pițurcă, și se pare că lucrurile nu stau întotdeauna bine.

Caracterul dificil al soțului a fost motiv de ceartă

Cristina a mărturisit, pe o rețea de socializare, că relația ei cu Alex a fost mereu una complicată și nu știe secretul unei căsnicii perfecte. Aceasta a dezvăluit că amândoi își doresc libertate și le este foarte greu să stea împreună 24 de ore din 24. Chiar dacă acest lucru îi unește, Cristina spune că de multe ori caracterul dificil al soțului a fost motiv de ceartă.

„Cu bărbatul este dificil. La mine, noroc că mai pleacă din când în când de acasă. Dacă ar sta 24 din 24 aș lua-o razna. Nici el nu poate, nici eu nu pot. Avem nevoie de spațiu. Nu e ușor să conviețuiești cu mine, dar și el e foarte dificil, dar avem aceleași apucături și asta ne ține. E greu să ai o relație în ziua de astăzi. Normal că nu există o rețetă cum să ai o relație de lungă durată. Eu înainte mă plictiseam groaznic de relațiile lungi”, a spus Cristina Ich pe InstaStory, potrivit Spectacola.