Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cristina Ich, SCANDAL cu Poliția: “Câtă NESIMȚIRE! Îmi venea să-i SPARG capul!”
Showbiz

Cristina Ich, SCANDAL cu Poliția: “Câtă NESIMȚIRE! Îmi venea să-i SPARG capul!”

Cristina Ich, SCANDAL cu Poliția:

Cristina Ich, SCANDAL cu Poliția. Frumoasa moldoveancă a trecut printr-un episod neplăcut cu un agent al Poliției Rutiere. Vedeta a povestit totul pe Instagram!

Angelina Jolie de România le-a povestit urmăritorilor săi ce conflict a avut astăzi cu Poliția. Totul a început în momentul în care vedeta a fost oprită pe motiv că avea telefonul în mână, la volan fiind. După un scandal de zile mari, Cristina Ich și-a văzut de drum, însă tot cu telefonul în mână, pentru a le povesti fanilor prin ce a trecut.

Cristina Ich, SCANDAL cu Poliția: “Câtă NESIMȚIRE! Îmi venea să-i SPARG capul!”

“M-am enervat acum cu niște polițiști! Bă, câtă nesimțire, frate! Că: “Te uiți la Waze”. Pi unde vrei frate să mă uit? Bă omule, înțeleg că vrem să-mi dai amendă, ok, ia-mi și puncte, ia-mi zece puncte, nu șase. Mi-a zis: “Ți-am dat nouă!”. Ia-mi câte vrei tu! Bă, un puști, un tupeu pe capul lui ce n-ai văzut! Efectiv îmi venea să-i sparg capul!

Plus că trebuia să ajung urgent undeva, că nu știam strada și de nervi, i-am făcut o semnătură. Mi-a zis: “Îți fac alt proces verbal!” Pentru ce? Nu te-am jignit, nu ți-am făcut nimic! Pentru ce îmi faci tu alt proces verbal?! Am început să țip! Semnez ce vreau eu! Ăstuia trebuia să-i fac reclamație. Mamă cât m-am abținut să nu-l înjur! Aia nu e Poliție! Sunt frustrați, credeți-mă”, a spus Cristina Ich, într-un Story, pe Instagram.