Info Actual > Showbiz > Cristina Șișcanu încinge atmosfera la „Bravo, ai stil!”
Showbiz

Cristina Șișcanu încinge atmosfera la „Bravo, ai stil!”

Cristina Șișcanu încinge atmosfera la „Bravo, ai stil!”

Cristina Șișcanu încinge atmosfera la „Bravo, ai stil!” Cea mai nou intratată concurentă în competiție își surprinde publicul, dar și jurații cu declarații extrem de incitante din dormitor. Într-un moment de slăbiciune, Șișcanu a mărturisit are o situație mai puțin obișnuită acasă. Motiv pentru care ea și soțul său își petrec o singură noapte pe săptămână în așterneturi.

Eu am o situație mai specială acasă. Nu dorm cu soțul acasă. Vinerea ne-am făcut un obicei să mergem la hotel. Și uite așa merg. E poveste reală”, a povestit vedeta. Una dintre concurente a ținut să-i spună că helanca cu care era îmbrăcată e cam groasă pentru o noapte romantică.

„O rupe, o rupe, are nasturi pe spate. Sunt o păcătoasă. În bucătărie, în sufragerie, în balcon”, a răspus Cristina Șișcanu, fără inhibiții.

Aceasta a primit aprecieri din partea juraților. “Mi s-a parut așa că ai un aer de Angelina Jolie, astăzi văd o altă latură a fizionomiei tale! Esti foarte frumoasă, a declarat Cătălin Botezatu după momentul defilării vedetei.