Social

Criza generata de Covid-19. Mircea Badea: „Sunt absolut terifiat”

Criza generata de Covid-19! Mircea Badea, prezentator la Antena3, a dezvaluit ce il sperie cel mai mult in ceea ce priveste acest subiect.

Medicii din Romania iau in calcul toate scenariile posibile, in ideea in care infectarea cu coronavirus se va raspandi masiv. Daca locurile din spitale vor fi ocupate, bolnavii ar putea ajunge sa fie tratati in corturi militare.

„Românul trebuie să înțeleagă că va veni acel moment în care vor fi puși în corturi militare, pat lângă pat, cu o singură toaletă în capătul cortului. Să fie pregătiți psihologic, de asta avem nevoie, nu de cântatul din balcoane. Oamenii să înțeleagă, să nu comenteze când dăm o recomandare și să stea în casă”, a spus medicul Cătălin Apostolescu, la Antena 3.

Criza generata de Covid-19. Mircea Badea: Sunt absolut terifiat de ideea să mă internez cu copilul în spital

”Sunt absolut terifiat de ideea să mă internez cu copilul în spital în această perioadă. Am coșmar cu următorul lucru la care mă gândesc: să-l iau pe ăsta micul al meu și să merg în spital cu el. Mi se blochează creierul. De-asta mi-e frică, de situația asta. În alte țări, unde numărul îmbolnăvirilor a depășit cu mult capacitatea de internare, oamenii sunt lăsați acasă cu excepția cazurilor grave, desigur. La noi încă îi ține în spital”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Eu sigur nu o să mor de la coronavirus, dar am familie, am părinți

„Mie personal, stric pe persoană fizică, nu mi-e frică deloc-deloc de COVID – 19. Dar sigur că am familie și nu toți sunt la prima tinerețe. Da, de asta mi-e frică! Că iau eu virusul nu mi-e frică, dar pentru ei da, îmi este frică. Eu sigur nu o să mor de la coronavirus, dar am familie, am părinți. Este o problemă mare de responsabilitate”, a mai spus prezentatorul TV, potrivit DcNews.