Info Actual > Petclub > Cruzime fără margini față de un câine. Mesajul salvatoarei: Niște copilași au putut să facă așa ceva!
Petclub

Cruzime fără margini față de un câine. Mesajul salvatoarei: Niște copilași au putut să facă așa ceva!

Cruzime fără margini față de un câine. Mesajul salvatoarei: Niște copilași au putut să facă așa ceva!

Cruzime fără margini, în Pitești. Un câine fără stăpân a fost maltratat de câțiva copii.

Ce mă deranjează cel mai mult este faptul că niște copilași au putut să facă așa ceva!!!!!”

Potrivit persoanei care a anunțat actele de violență, agresorii sunt minori, au între 9 și 13 ani. Câinele a fost rănit la gât și a fost lovit cu pietre, povestește femeie pe Facebook.

„De câteva luni stă pe la mine prin cartier, câțiva copii (9-13 ani) i-au pus gând rău! Tot timpul cobor și îi mai dau de mâncare, astăzi când am coborât cu cățelușa mea afară o vecina mi-a spus că acei copii l-au tăiat la gât, în prima fază nu mi-a venit să cred până am ajuns la el și l-am văzut. Ce mă deranjează cel mai mult este faptul că niște copilași au putut să facă așa ceva!!!!! Si aseară inclusiv îl făceau să latre la ei și să îi alerge și când vedeau că vine înspre ei aruncau cu pietre în el”, a povestit femeia pe Facebook.

Femeia îi roagă pe cei care citesc mesajul să adopte câinele. De asemenea, mai multe persoane au anunțat că vor suna la Poliție pentru a anunța actele de violență, relatează Mediafax.