Info Actual

Info Actual > Showbiz > CTP a răbufnit: „Ei sunt șmecheri naturali și ceilalți sunt fraieri”
Showbiz

CTP a răbufnit: „Ei sunt șmecheri naturali și ceilalți sunt fraieri”

CTP a răbufnit: „Ei sunt șmecheri naturali și ceilalți sunt fraieri”

CTP a răbufnit. Celebrul gazetar a ținut să transmită un mesaj tranșant celor care nu respectă regulile de bază în plină criză.

Jurnalistul a declarat, într-o emisiune de la Digi 24, că, în momentul de față, mulți români nu respectă regulile. Iar în cazul acestora „să fie lăsați acasă și să reziste bolii prin gena lor tare, puternică de șmecher natural. Ei sunt niște persoane deosebite”.

„În clipa în care autoritățile medicale vor trebui să aleagă cine intră la terapie intensivă, cine e dus la spital și cine rămâne acasă. Atunci, să existe acest punctaj. Dacă te afli pe lista celor care au încălcat legea… de ce au încălcat-o?

Au încălcat-o pentru că toți acești inși se consideră o rasă superioară. Ei sunt mai deștepți decât ceilalți, mai deștepți decât cei care respectă regulile… Ei sunt șmecheri naturali și ceilalți sunt fraieri.

Și atunci, mie mi se pare firesc ca ăștia să fie lăsați acasă și să reziste bolii prin gena lor tare, puternică de șmecher natural. Ei sunt niște persoane deosebite. Dacă vine virusul pe ei se ofilește și cade. Iar faptul că i-ar putea infecta pe alții, hai să fim serioși… Ce contează fraieri pe lumea asta? Contează deștepții, șmecherii naturali”, a menționat celebrul gazetar.