Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cu cine l-a înșelat Larisa Oprea pe soțul său? Este vorba de un playboy cu Lamborghini
Showbiz

Cu cine l-a înșelat Larisa Oprea pe soțul său? Este vorba de un playboy cu Lamborghini

Cu cine l-a înșelat Larisa Oprea pe soțul său? Este vorba de un playboy cu Lamborghini

Cu cine l-a înșelat Larisa Oprea pe soțul său? Este vorba de un playboy cu Lamborghini.

Alin Oprea a aflat că Larisa îl înșală, după ce a ascultat înregistrările de la DIICOT. Acesta a mărturisit, în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, că după ce a aflat detaliile despre escapadele soției, a rămas fără cuvinte.

Conform cancan.ro, soția lui i-ar fi pus coarne cu un vestit playboy din Pitești. Este vorba despre Marius Televijen, un apropiat al lui Leo de la Strehaia. Veștile șocante pe care le-a primit l-au trimis pe Alin Oprea direct la spital. Fostului membru al trupei Talisman i s-a făcut rău instantaneu când a auzit ce făcea mama copiilor lui.

„În prima secundă când am aflat cert niste lucruri, le-am aflat buluc, toate informaţiile odată. Erau nişte ascultări şi nişte monitorizări făcute de instituţii publice de urmărire. Asta a fost maniera în care am aflat. Erau certe. Am ascultat, le-am văzut şi le-am citit”, a declarat Alin Oprea.

Se pare că aventura extraconjugală dintre Larisa și playboy-ul de la Pitești ar fi avut loc în urmă cu patru ani.

Cine este Marius Televijen?

 

Marius Alexandru, cunoscut în lumea mondenă sub numele de Marius Televijen, este din Pitești. Este recunoscut ca fiind un bărbat cu foarte mulți bani, posesorul unui Lamborghini Murcielago, care are un preț de catalog de vreo 300.000 de euro.

Are mulți prieteni din zona mondenă și se spune că s-a iubit cu Adriana Bahmuțeanu și cu Lidia Fecioru.

„Mă numesc Marius Televijen, cam cel mai cunoscut din Pitești zic eu. Site-urile Google și Youtoube sunt pline cu informații, filmulețe și imagini despre mine, unele sunt reale, altele false. Tot ce am, am realizat prin muncă și pot justifica până la ultimul franc.

Am palmele rupte ambele de lovituri și julit peste tot. Astăzi am mâncat parizer ieftin cu pâine și nu mi-e rușine. Milionul de euro de care vorbiți voi l-am făcut prin chin și muncă. Vă mulțumesc tuturor!”, declara acesta cu ceva timp în urmă.