Info Actual > Showbiz > Cu machiaj sau fără? Adelina Pestrițu nu se mai ascunde
Showbiz

Cu machiaj sau fără? Adelina Pestrițu nu se mai ascunde

Cu machiaj sau fără? Adelina Pestrițu nu se mai ascunde

Cu machiaj sau fără? Adelina Pestrițu nu se mai ascunde.

Vedeta a postat o poză complet nemachiată pe contul său de Instagram. Bineînțeles că fosta prezentatoare TV nu a fost pe placul tuturor. Cei mai mulți admiratori, însă, au avut cuvinte de laudă la adresa vedetei. Vedeta a primit peste 15.000 de aprecieri.

„Superbă și fără machiaj și cu machiaj”. „Trăsăturile sunt foarte frumoase, machiajul doar le evidențiază”, „Ce frumoasă ești nemachiată”, „Tu nu ai nevoie de machiaj”, „Foarte frumoasă și prima și după. Fără machiaj zici că ai o față de copil. Cu machiaj pur și simplu ești matură, în sensul mai femeie. Superbă”, au fost doar câteva dintre mesajele și complimentele primite de Adelina.

Adelina Pestrițu a dezvăluit cum își albește dinții cu doar 1 leu, iar acest truc este la îndemâna oricui. Aceasta a declarat pentru VIVA secretul danturii sale perfecte.

„Mă spăl cu bicarbonat pe dinți. Este un truc din moși strămoși. Se spune că dacă îți dorești dinți ușori mai albi, pentru că nu face acum minuni. Igiena corespunzătoare este cea mai importantă.

Din păcate, am înțeles că doar 1 din 5 români sau mai rău… Oricum procentajul oamenilor care nu dau pe la cabinetul medicului stomatolog este destul de mare pentru România. Cam ciudat când suntem atât de dornici să fim frumoși, să fim aranjați, să ne punem un machiaj de calitate pe ten, să folosim tot felul de produse de calitate, să ne îmbrăcăm frumos, să mirosim frumos…

E ciudat să avem dantura stricată, cu carii sau o tentă ciudată, nu? Ar trebui să se se facă o educație în sensul acesta și puteți să începeți de la bicarbonat”, a declrata Adelina Pestrițu.