Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cu mască sau fără mască? Adina Alberts. „Sunt împotriva introducerii obligativității”
Showbiz

Cu mască sau fără mască? Adina Alberts. „Sunt împotriva introducerii obligativității”

Cu mască sau fără mască? Adina Alberts. „Sunt împotriva introducerii obligativității”

Cu mască sau fără mască? Adina Alberts. „Sunt împotriva introducerii obligativității”. Celebrul medic consideră „straniu” faptul că măsura de a murta masca de protecție a devenit obligatorie abia acum, în starea de alertă. Și nu înainte, în starea de urgență.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Adina Alberts vorbește despre neconcordanțele măsurilor luate de guvernanți. „Cu mască sau fără?” e întrebarea la care încă nu s-a găsit răspuns.

„Nu vi se pare STRANIU că măsura obligativității măștii în spațiul public a fost luată abia acum? Atenție, ceea ce urmează nu este o pledoarie împotriva purtării măștilor în această perioadă. Din contra, părerea mea este clară, că este bine să le purtăm. Sunt, însă, împotriva introducerii obligativității!

Dumneavoastră nu vă întrebați cum de am depășit perioada critică denumită “Stare de urgență” fără a fi obligați să purtăm măști. Deși ar fi fost „mai normal” să se insiste ATUNCI pe o asemenea măsură, s-a marșat pe cea a declarației pe propria răspundere, a cărei lipsă a fost amendată cel mai drastic din întreaga Europă.

Acum trebuie să ne fie măsurată temperatura, trebuie să păstrăm distanță față de ceilalți participanți la viața socială, fie că e vorba de transportul în comun, fie că e vorba de supermarketuri.

Ne lovim de un nou set de restricții MAI DURE în relaxare, decât în STAREA DE URGENȚĂ.

Să nu mai vorbim de astmatici, persoane cu BPOC, cardiaci, copii care își smulg măștile de pe față în joacă…. Probabil că se dorește aplicarea unui nou șir de amenzi aberante! Nu e aiurea?!

Stimați guvernanți, lăsați oamenii în pace să aleagă ei, unde, cum și când să poarte masca. Ați uitat că acum 2 luni, spuneați că nu trebuie să purtăm măști, iar motivațiile “de specialitate” curgeau public, care mai de care mai “competente”! În frunte cu OMS… care, între timp, a devenit cea mai ridicolă instituție de pe planetă. Offf, Doamneee!”, a fost mesajul Adinei Alberts.