Info Actual > Showbiz > Cu ochii pe ceremonia Simonei Halep! Ce ținută vor purta mirii, dar președintele Iohannis? Adina Buzatu a oferit detalii
Showbiz

Cu ochii pe ceremonia Simonei Halep! Ce ținută vor purta mirii, dar președintele Iohannis? Adina Buzatu a oferit detalii

Cu ochii pe ceremonia Simonei Halep! Ce ținută vor purta mirii, dar președintele Iohannis? Adina Buzatu a oferit detalii

Cu ochii pe ceremonia Simonei Halep! Ce ținută vor purta mirii, dar președintele Iohannis? Adina Buzatu a oferit detalii prețioase. Cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc va avea loc astăzi, 15 septembrie 2021, începând cu ora 16.00. Marele eveniment din viața celebrei sportivei a fost așteptat de toată lumea, mai ales că la petrecerea vor fi invitați de seamă, printre care și președintele Klaus Iohannis.

În contextul în care nu vom vedea prea multe fotografii de la eveniment, pentru că cei doi miri le-au interzis invitaților să facă publice imagini, Adina Buzatu, cel mai cunoscut stilist român specializat în vestimentația masculină, a fost invitată de B1 TV să ofere detalii despre ținutele invitaților.

„Mulți dintre bărbații care vor fi azi la petrecere ne-au vizitat și și-au achiziționat ținuta. Ce pot să vă spun este că invitații sunt cu adevărat atenți să arate bine, să se îmbrace bine și se pregătesc pentru eveniment, ceea ce mi se pare și normal. Este un eveniment de mare anvergură. Președintele Iohannis a confirmat venirea și deci vă dați seama că va fi un standard foarte înalt.

Vor alege majoritatea ținute elegante, pentru că nu a fost un dress-code foarte clar, specificat și atunci majoritea vor alege clasic – elegant”, a declarat Adina Buzatu, în direct la B1 TV.

Întrebată la ce ne-am putea aștepta de la ținuta Simonei Halep, stilistul a spus că nu știe nimic.

„La mireasă nu știu. Eu îmbrac bărbați și sunt focusată pe asta, dar sunt sigură că va alege o variantă simplă, foarte fină și foarte frumoasă. Are consultanți în jurul ei și se vor agita toți să fie cea mai frumoasă mireasă din lume”, a mai spus stilista.

De ziua Marinei, Adina Buzatu a comentat ținuta lui Klaus Iohannis, cea asupra căreia s-au făcut foarte multe glume, ca fiind “peste eveniment”.

„Să spunem nepotrivită la eveniment, dar o ținută rafinată. Bine, președintele Iohannis are avantajul unei staturi impunătoare, unui corp altetic, a unei siluete și atunci a-l îmbrăca este foarte ușor. Este un bărbat care arată bine și orice ar pune pe el arată bine”.