Lifestyle

Cui ramane AVEREA lui Catalin Botezatu! Designerul si-a facut testamentul: „Exista doua persoane dragi mie” 

Cui ramane AVEREA lui Catalin Botezatu! Designerul si-a facut testamentul: „Exista doua persoane dragi mie” 

Cui ramane AVEREA lui Catalin Botezatu! Problemele destul de grave de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani l-au împins, probabil, să se gandeaca cui va ramane averea sa.

Designerul a dezvăluit la cine va ajunge averea lui, care se ridică undeva la 100 de milioane de euro.

Cui ramane AVEREA lui Catalin Botezatu! „Exista doua persoane dragi mie”

„Sunt câțiva oameni care vor duce mai departe numele ”Botezatu” sau cel puțin asta cred eu. Știu exact ce trebuie să fac. Sunt oameni care vor beneficia de bani, oameni necunoscuți care sunt amărâți. Sunt instituții care vor beneficia de bani, atât în țară cât și în stăinătate.

Există două persoane dragi mie care vor avea de câștigat lucruri materiale și aici mă refer strict la partea financiară. Cele două persoane la care mă refer habar nu au de acest lucru și nu cred că se vor gândi la asta.(..)

Nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu

Copiii mei nu cred că sunt în stare să ducă mai departe numele meu. Și nici nu îmi doresc acest lucru. Presupuși copii, care există sau care vor veni de aici în colo nu îmi vor duce numele mai departe. Acest lucru îl vor face oamenii cu care am început să lucrez, care știu să facă afaceri și fashion”, a declarat Cătălin Botezatu, informează B1.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *