Diverse

Culmea tupeului : a furat o pereche de adidași și a revenit la locul faptei. Cum l-au recunoscut paznicii

Culmea tupeului : a furat o pereche de adidași și a revenit la locul faptei. Cum l-au recunoscut paznicii

Tupeu mare pentru un tânăr de 19 ani, din Caraș Severin, care a plecat la Timișoara. El a furat o pereche de adidași dintr-un magazin, iar a doua zi s-a întors în aceeași locație. Ce s-a întâmplat mai departe, vom relata în cele ce urmează.

Culmea tupeului : a furat o pereche de adidași și a revenit la locul faptei. Cum l-au recunoscut paznicii

Un tânăr de 19 ani originar din Caraș-Severin a plecat vineri, la shopping, dar fără bani în buzunar. Din camerele de filmat de la fața locului se vede clar că tânărul știa bine ce face. A intrat ca orice cumpărător de bună credință, a probat încălțămintea care i s-a potrivit perfect și când a plecat se pare că a uitat să se descalțe. Așa și-a însușit tânărul perechea scumpă de adidași, fără a clipi nici măcar o secundă.

Gestionarii firmei dintr-un centru comercial din Calea Șagului au descoperit ulterior că încălțămintea de brand le-a fost furată de sub ochii lor și mai mult decât atât chiar a camerelor de filmat instalate la loc de cinste în magazin.

Și apogeul poveștii vine acum: Sâmbătă la prânz, hoțul s-a întors la magazin, iar agenții de pază l-au recunoscut imediat. În picioare avea pantofii sport furați cu o zi înainte.

După isprava dată, tânărul a rămas doar în șosete. Foto: tion

Tânărul de 19 ani este din Caraș-Severin și locuiește fără forme legale la Giroc, după cum au spus, ulterior, polițiștii.

”La data de 10.09.2022, în jurul orei 12:00, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că în cursul zilei de ieri, 9.09.2022, un bărbat ar fi sustras o pereche de adidași, în valoare de 230 de lei, dintr-un centru comercial situat pe Calea Șagului din municipiul Timișoara, în cursul acestei zile acesta revenind în magazinul respectiv.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, tânărul de 19 ani, fiind condus la sediul secției de poliție pentru audieri”, au transmis pentru Tion, sâmbătă, reprezentanții IPJ Timiș.

Individul s-a ales acum cu dosar penal pentru furt, iar oamenii legii fac acum verificări pentru a vedea dacă a mai comis și alte fapte asemănătoare. Filmarea cu tânărul curajos click aici.

Foto: tion