Diverse

Cum a ajuns o bunică de 92 de ani să vadă muntele pentru prima dată în viață. Foto

Cum a ajuns o bunică de 92 de ani să vadă muntele pentru prima dată în viață. Foto

Multe lucruri nu am ajuns să le facem în viață. Dacă dorința este din profunzimea inimii, vom reuși, cu siguranță, într-o zi. Aceasta este și povestea despre o bunică care și-a văzut visul cu ochii.

Cum a ajuns o bunică să vadă muntele pentru prima dată în viață la 92 de ani. Foto

Joy Ryan s-a născut în America și are acum 92 de ani. Ea nu a reușit să vadă niciodată un munte. Așa că nepotul ei a decis să o ducă la fiecare loc care are în denumire „parc național” și unde muntele poate fi văzut în realitate.

Și mai mult decât atât, bunica și nepotul s-au pornit într-o aventură unică, incredibilă, de neuitat: excursii, una după alta, în 62 de parcuri naționale americane.

Călătoria lor a început în luna august, anul trecut, în Parcul Național Porțile Arcticii din Alaska. Aceasta a fost doar una dintre multele călătorii pe care Ryan le-a întreprins împreună cu bunica sa paternă, Joy Ryan – pe care o numește „bunica Joy”.

Cei doi se află într-o misiune comună de a vizita împreună 63 de parcuri naționale din SUA. De când au început efortul, în 2015, au reușit să ajungă până acum la 62 de locații de acest gen.

Brad Ryan, nepotul, care este de profesie medic veterinar, a ajuns cu bunica și în Alaska, printre altele.

Iată ce a spus el reporterilor de la Washington Post: „Bunica Joy este un fel de supererou„, a spus Brad, un medic veterinar din Washington, D.C. „Ea nu este o bătrână tipică de 92 de ani„.

Brad Ryan a făcut o pauză pentru a observa scena din fața lui: Munți cu vârfuri perfecte, o vale luxuriantă și o întindere nesfârșită de sălbăticie neatinsă din Alaska. Ceea ce l-a impresionat cel mai mult pe tânărul nepot, însă, nu era tundra arctică din fața lui; ci bunica sa care făcea drumeții prin ea.

Și aventura lor, desigur, nu se oprește aici.

Foto: @GrandmaJoysRoadTrip/washingtonpost