Showbiz

Cum a ajuns o fostă vedetă de televiziune protagonista unui scandal intens mediatizat

Cum a ajuns o fostă vedetă de televiziune protagonista unui scandal intens mediatizat

Cum a ajuns o fostă vedetă de televiziune <protagonista> unui scandal intens mediatizat.

Este vorba despre Simona Hapciuc. Blonda a povestit astăzi, la „Teo Show”, cum a ajuns <protagonista> unui scandal intens mediatizat, fosta asistență TV fiind de ceva vreme într-un conflict cu prezentatoarea unei emisiuni în cadrul căreia era asistență.

„Vreau să încep prin a spune că eu am fost scandalizată de titlurile din ziare și într-adevăr, o ceartă a fost, dar nu a fost mai mult decât o ceartă! (…) Nu am să știu niciodată de la ce a plecat (…)”, își începe dezvăluirile Simona Hapciuc.

Conflictul dintre cele două foste colege ale aceleiași emisiuni s-a dezvoltat în timp, iar lucrurile au luat o turnură alarmantă.

„Ideea este că la mine se adunaseră foarte multe și că eu deja ajunsesem să mă rog de șefii mei să mă dea afară (din emisiune – n.r.). Ajunsesem la terapie din cauza ei (a colegei de emisiune – n.r.) Aveam momente când plecăm de la emisiune, ajungeam acasă și plângeam. M-a găsit fiul meu plângând în baie (…)”, acestea sunt parte din mărturisirile inedite făcute astăzi, de Simona Hapciuc, la <Teo Show>.

Fosta asistență TV a povestit cu lux de amănunte și cum au decurs lucrurile în ziua în care lucrurile „au dat pe-afară”.

„În ziua respectivă au avut două <atacuri> din partea ei. (…) În pauză de publicitate ne-am dus în baie. Și asta a fost greșeală mea, faptul că fiind foarte nervoasă am început să o înjur (…) Moment în care ea a încercat să-mi dea cu palmă și eu am prins-o de mâini și am împins-o. În momentul în care am împins-o, ea a început să țipe . Presă a scris că eu am tumefiat-o la față, dar ea peste trei zile a fost în emisiune. Nu știu dacă au venit ambulanțe, pentru că eu am plecat. (…) Pe de o parte eu am plecat foarte fericită din emisiune (…) Toată lumea a văzut că am plecat cu zâmbetul pe buze (…) Nu a existat absolut nicio palmă pe care i-am dat-o (…) Nu știu de povestea cu ambulanțele pentru că m-au dat afară și mi-au spus să plec (…) ”, a mai dezvăluit Simona Hapciuc.