Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cum a reușit să slăbească Adrian Mutu? Anamaria Prodan, dezvăluiri picante
Showbiz

Cum a reușit să slăbească Adrian Mutu? Anamaria Prodan, dezvăluiri picante

Cum a reușit să slăbească Adrian Mutu? Anamaria Prodan, dezvăluiri picante

Cum a reușit să slăbească Adrian Mutu? Anamaria Prodan, dezvăluiri picante

Anamaria Prodan a povestit, în cadrul unei emisiuni pentru gsp.ro, că Adi Mutu a slăbit în perioada în care a astat cu Laurențiu Reghecampf în Dubai. Aceasta a explicat care a fost dieta pe care a folosit-o selecționerul României U21.

Pe vremea când pregătea formația de rezerve a celor de la Al-Wahda în intervalul iulie 2018 – ianuarie 2020, Adrian Mutu a slăbit enorm. Cum la acea vreme antrenor la prima echipă era Laurențiu Reghecamp, cei doi au locuit pentru un timp în aceeași casă. Anamaria Prodan povestit la TV cum a reușit să slăbească Adrian Mutu.

„Mutu a slăbit. În Dubai, era exact ca în tinerețe. A avut o mare dispută cu Reghecampf. Nu a avut voie să mănânce. Avea doar un iaurt în frigider, pe care se băteau doi, Mutu cu directorul sportiv, care venea mereu pe la noi.  S-a enervat Laur când l-a văzut așa: «Păi, tu ai 90 de kilograme? Ce înseamnă asta?». Au stat împreună.

Mutu îmi scria noaptea: «În casă la voi nu e mâncare». Aștepta să mănânce iaurtul să nu i se facă foame seara. S-a întâmplat o dată ca iaurtul să fie mâncat de celălalt. Când s-a dus la frigider, a făcut o criză de nervi: «Ce mi-a făcut mie Reghe nu mi-a făcut nimeni pe pământ». Dar a ajuns ca pe vremea când juca fotbal, superb”, a declarat Anamaria Prodan.