Lifestyle

Cum a slabit cea mai grasa femeie din Romania! Mariana a topit 100 de kilograme

Cum a slabit cea mai grasa femeie din Romania. Mariana Buica a reusit sa topeasca kilogramele miraculos, dupa ce ajunsese sa cantareasca 240 de kilograme. Transformarea este uluitoare!

Datorita unei operatii la stomac, dar si cu ajutorul unui regim strict, Mariana, cea mai grasa femeie din Romania, a reusit sa topeasca 100 de kilograme.

Cum a slabit cea mai grasa femeie din Romania. „Am 130 de kg acum. Am slabit 104 kg in 10 luni. A fost dorinta mea cea mai mare, mi s-a indeplinit. E o schimbare. Nu as mai putea sa duc acum 100 de kg, imi mai aduc aminte cu mergeam acasa sprijinita de pereti si ajutata de mama. Ajutata la incaltat, sa fac baie, in absolut orice. Acum nu mai am dureri de spate sau de genunchi”, spunea Mariana Buica in 2014.

A vrut sa se sinucida din cauza greutatii

“Medicii spun caă m-am obișnuit eu să mănânc și că stomacul este prea mare și acum singura variantă este să fac o operație de micșorare de stomac. De la vârsta de 14 ani umblu prin spitale, între investigații, diete și tratamente. A trebuit să-mi întrerup toate studiile. Îmi doresc și eu o familie, o viață normală. Sunt disperată”, spunea Mariana la vremea respectivă

“Mănânc ca toată lumea un fel întâi, câteodată și felul doi, supe, fructe. Nu mănânc foarte mult, azi am mâncat un ou, un măr și o supă, atât. Am înțeles de la medici că tratamentul pentru glanda tiroida pe care îl urmez de la 17 ani este de fapt greșit și că nu a făcut decât să înrăutățească situația. Sunt disperată, nu mai știu ce să fac. (…) Aseară am vorbit cu mami și i-am spus că nu mai pot să mai trăiesc așa că mă sinucid. Am 25 de ani și trebuie să fac ceva în viață și mă gândesc că mai târziu nu o să mai pot să fac nimic, nici să mă ridic din pat”, mai spunea aceasta, potrivit Romaniatv.net.