Lifestyle

Cum a slăbit Cristina Șișcanu. A topit 27 de kilograme: Toată lumea mă întreabă

Cum a slăbit Cristina Șișcanu. A topit 27 de kilograme: Toată lumea mă întreabă

Dupa ce a nascut-o pe fetita sa, sotia lui Madalin Ionescu a reusit sa topeasca 27 de kilograme. Aceasta este dieta sa secretă, care promite rezultate fabuloase!

„Aoleu, Doamne, toată lumea mă întreabă cum am slăbit! Într-adevăr, m-am îngrășat foarte mult în perioada sarcinii, 25-26 de kilograme, dar m-a ajutat să slăbesc alăptatul. Alăptând slăbești! Organismul consuma în medie cam 500 de calorii pe zi producând lapte. Așa că din start poți să mănânci o ciocolată mare de 500 de calorii, dacă alăptezi, pentru că nu se depune.

Prima etapă presupune detox-ul, apoi urmează un regim alcătuit din toate grupele de alimente. Am slăbit 5 kg în două săptămâni și jumătate fără să simt foame sau poftă”, spunea Cristina Șișcanu.

Ce conținea meniul dintr-o zi al Cristinei Șișcanu:

La micul dejun:

– 35g cereale integrale +250 ml de lapte 1,5% grăsime sau 250 ml de iaurt 2% grăsime

sau

– 1-2 ouă + 1 avocado (sau o legumă) + 75 g de brânză (nu grasă) sau 100 g de ton in suc propriu

sau

– 50 g carne fiartă sau o cutie de brânză cottage 2% grăsime + o leguma + 2 felii de pâine integrală

sau

– 1-2 ouă și 1 avocado (sau o altă legumă) cu 75 g de brânză, dar nu grasă

sau

– 100 g de ton în suc propriu

„Am voie şi două felii de pâine cu roşii sau cu ardei gras. Se bea: cafea cu lapte 1.5% grăsime, ceai de soc, ceai verde (fără zahăr) și apă”, spunea ea.

Gustare 1 – maxim 200 g de fruct (nu struguri, nu banană)

La prânz:

– 150 g carne de pui sau de curcan sau de vita la grătar sau la cuptor fără ulei + 200 g salata de crudități fără ulei

sau

– 200 g de peste la grătar sau la cuptor fara ulei + 200g de legume (nu cartofi!) la grătar sau la cuptor sau la abur fără ulei SAU + 125 g orez sălbatic

– 300 ml ciorba/supa (să nu aibă cartofi și nu rădăuțeană) + 50 g de crutoane

Gustare 2 – ZERO (deoarece mai mancam ciocolatele indulcite cu extract din stevie)

La cină:

– Salata asortata cu 200 g de brânză light sau carne (fiarta sau grătar) sau peste (grătar sau la cuptor) bucatele +10-12 măsline + 125 g legume asortate

sau

– 200 g de mămăligă + 125 g de brânză (nu grasă, de ex. telemea light)

sau

– 135 g penne integrale + brânză rasă light (telemea sau mozarella) „Varianta mea preferată”, a punctat Cristina Șișcanu, pe site-ul ei cristinasiscanu.ro