Info Actual > Showbiz > Cum a slăbit Elena Gheorghe 10 kilograme într-o lună. Poți mânca câte dulciuri vrei!
Showbiz

Cum a slăbit Elena Gheorghe 10 kilograme într-o lună. Poți mânca câte dulciuri vrei!

Cum a slăbit Elena Gheorghe 10 kilograme într-o lună. Poți mânca câte dulciuri vrei!

Cum a slăbit Elena Gheorghe 10 kilograme într-o lună. Poți mânca câte dulciuri vrei! Artista a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că a fost grăsuță în trecut și a apelat la un regim strict pentru a scăpa de kilogramele în plus

„Înainte de clasa a noua chiar am avut o perioadă în care eram mai grăsuță, chiar și ai mei îmi spuneau Grăsuța, dar ei mă alintau. Era o vorbă amuzantă, așa li se părea lor. În primă fază și mie mi s-a părut amuzant, după care am început să o interpretez altfel decât era spusă și atunci am slăbit vreo 10 kilograme într-o lună. Mi-am pus toată ambiția din lume. Lucru pe care nu l-aș mai face acum pentru că este foarte nesănătos”, a declarat Elena Gheorghe.

Cura de slăbire la care Elena Gheorghe a apelat când era „Grăsuța”:

„A fost o nebunie de cură pe care am inventat-o eu în clasa a opta. Adică îți dai seama ce invenții. Am mâncat numai pepene, numai fructe timp de o lună de zile. Alergam în fiecare seară 3 kilometri. Și am slăbit 10 kilograme într-o lună. bine, arderile sunt mai puternice când ești mai mic. Cred că acum dacă aș ține aceeași cură nu aș mai slăbi atât de mult”, a afirmat ea.

Elena se sflă într-o formă fizică de invidiat. Secretul stă în mese la ore fixe!

”Principiu este să ai mese la ore fixe. Dar la ore fixe! Nu că ai zis ora 13:00 și te prinde 13:30. Nu, ai zis ora 13:00, la maxim 13:10 trebuie să mănânci. Știu, e groaznic de greu. Dacă nu poți mânca masa de la ora 13:00, o iei pe cea de la 16:00. Orele de masă sunt: 07:00, 10:00, 13:00, 16:00, iar ultima la 19:00. E un regim destul de strict, dar îți permite să mănânci cam ce vrei și poți combina.”

Mănânci ce vrei și te menții sau slăbești

“Persoana care mi-a vândut acest pont, mi-a spus că ea, o dată sau de două ori pe săptămână, își face o masă doar cu dulciuri. Dacă la ora 16:00 vrea să mănânce numai dulciuri, mănâncă numai dulciuri. Chiar e super! Mănânci ce vrei și te menții sau slăbești. Bineînțeles, nu mănânci în cantități industriale.”, a declarat Elena Gheorghe.

Sursă FOTO: Instagram