Lifestyle

Cum arată acum actorul care l-a interpretat pe Iisus din Nazaret. Robert Powell este de nerecunoscut!

Cum arată acum actorul care l-a interpretat pe Iisus din Nazaret. Robert Powell este de nerecunoscut!

Cum arată acum actorul care l-a interpretat pe Iisus din Nazaret.Există actori care nu vor putea niciodată să scape de personajele lor din cauza impactului pe care l-au avut asupra publicului.

Acesta este cazul cu actorul britanic Robert Powell, care l-a interpretat pe Isus în popularul film al regizorului italian Franco Zeffirelli.

Powell are acum 76 de ani, și a ales să stea departe de cinema, așa că s-a dedicat mai mult scrisului. Deși a făcut două filme mai târziu, a fost, nimeni nu l-a putut vedea altfel în afară de „Mesia”.

Puțini știu că actorul avea rolul lui Iuda înainte ca regizorul să descopere că fața lui se potrivea mai bine de cea a lui Iisus. Aproape niciodată nu clipea la cameră la cererea lui Zeffirelli, care se ocupa de fiecare detaliu.

„Cu toate acestea, deși încerc mereu să-l minimalizez, nu pot să nu fiu surprins că în continuare oamenii mă opresc pe străzile din diferite părți ale lumii, chiar și cu părul scurt, ochelarii și fără barbă”, a spus actorul odată la BBC .

Robert Powell este schimbat radical la 44 de ani de la prima difuzare a peliculei care a ramas in istorie.

Schimbare profundă pentru Robert Powell, actorul care a jucat un rol istoric în cinematografie.

Actorul englez Robert Powell a rămas în istoria cinematografiei, după ce a jucat rolul principal în filmul „Iisus din Nazaret”. Pelicula s-a bucurat de un succes uriaș și la noi în țară, fiind difuzată cu regularitate în Perioada Paștelui în ultimii 25 de ani.

Capodopera a fost realizată de celebrul regizor Franco Zeffirelli (decedat în urmă cu doi ani la vârsta de 96 de ani) în 1977 și este considerată a fi cea mai reușită biografie a lui Iisus Hristos.

Cum arată acum actorul care l-a interpretat pe Iisus din Nazaret. Cei 44 de ai trecuți din momentul în care a jucat rolul vieții lui l-au schimbat pe Robert Powell, potrivit EVZ.