Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cum arata acum fetita cu parul balai din telenovela celebra pe care romanii o urmareau cu sufletul la gura – FOTO
Showbiz

Cum arata acum fetita cu parul balai din telenovela celebra pe care romanii o urmareau cu sufletul la gura – FOTO

Cum arata acum fetita cu parul balai din telenovela celebra pe care romanii o urmareau cu sufletul la gura - FOTO

Una dintre cele mai reusite transformari! Cum arata acum fetita cu parul balai din telenovela celebra pe care romanii o urmareau cu sufletul la gura – FOTO

În urmă cu 11 ani, telenovela Îngerașii ocupa locul principal în topul audiențelor. Dintre toți actorii, o fetiță blondă a ajuns să cucerească inimile tuturor românilor: Jennifer Dumitrașcu.

Contrar așteptărilor telespectatorilor, după serialul Îngerașii, Jennifer Dumitrașcu a dispărut de pe micile ecrane. Ținând cont de succesul avut, apare o întrebare justificată. Ce s-a întâmplat cu fetița cu părul bălai și cum arată acum.

Fetița simpatică foc și blondă are acum 18 ani, iar fanii sunt pur și simplu fascinați de ea.

Jennifer este forte activă pe rețele sociale și împărtășește toate momentele importante cu fanii ei.

Cu toate că nu mai apare la TV, Jennifer Dumitrașcu nu a renunțat la marea ei pasiune: actoria.

Ea este deja angajată a Operei pentru Copii din București și a activat și la Teatrul Stela Popescu. De asemenea, ea a înregistrat și voci pentru mai multe filme de animație, printre care „În căutarea lui Dory” (2016), „Cartea Junglei” (2016) sau „Întors pe dos” (2015), scrie Cancan.

Îngerașii a fost o telenovelă românească produsă de Media Pro și difuzată pe postul Acasă TV, în perioada 2008-2009. Protagoniștii serialului au fost Adela Popescu și Ioan Isaiu.

Cum arata acum fetita cu parul balai din telenovela

Sursă foto: Facebook