Info Actual

Info Actual > Diverse > Cum arata “baiatul” lui Gigi Becali! Ce ocupatie are tanarul
Diverse

Cum arata “baiatul” lui Gigi Becali! Ce ocupatie are tanarul

Cum arata

Cum arata “baiatul” lui Gigi Becali. Tanarul se afla sub aripa protectoare a latifundiarului din Pipera, care are grija sa nu ii lipseasca nimic.

In urma cu cativa ani, Gigi Becali l-a luat sub aripa sa protectoare pe Marian Ursea, un baietel sarac din Breaza, judetul Buzau.

Baietelul care a fost crescut de bunica sa dupa ce tatal sau s-a spanzurat, iar mama sa l-a abandonat, a implinit anul acesta 20 ani.

„De acum, eu sunt tatăl tău, și n-o să-ți lipsească nimic!”, i-a spus latifundiarul din Pipera atunci, conform CanCan. Becali si-a tinut promisiunea, deoarece chiar si acum are grija de el.

E îngerul meu păzitor, deși nu l-am văzut decât o singură dată

„De șapte ani de zile el îmi poartă de grijă și e îngerul meu păzitor, deși nu l-am văzut decât o singură dată. Domnul Gigi îmi trimite lunar prin Luțu o sumă de bani cu ajutorul căreia îmi plătesc facturile, impozitele pe la casă și îmi iau de mâncare.

Deși am loc de muncă și un salariu, parcă tot nu mă pot descurca pentru că sunt multe cheltuieli. Vreau să vă spun însă că niciodată nu aș stă fără un loc de muncă, limitându-mă la ajutorul lui domnului Becali”, a declarat tanarul, care in prezent canta muzica populara.

Cum arata “baiatul” lui Gigi Becali: