Lifestyle

Cum arata copiii lui Alain Delon. Au mostenit trasaturile celebrului actor!

Cum arata copiii lui Alain Delon. Au mostenit trasaturile celebrului actor!

Cum arata copiii lui Alain Delon. Este un lucru cert ca Alain Delon a fost unul dintre cei mai ravniti barbati din lume, datorita frumusetii sale iesite din comun! Prin prisma faptului ca a participat in sute de filme si si-a aratat farmecul de neegalat, milioane de femei au suspinat dupa ochii sai superbi.

Ajuns la onorabila vârstă de 82 de ani, Alain se poate mândri cu o viață ca în filme, în care cele mai frumoase și celebre femei din lume l-au iubit!

Nathalie Delon este prima soție a actorului, care i-a dăruit lui Alain un băiat, Anthony, de care artistul este tare mândru! După patru ani de căsnicie, Delon s-a despărțit de superba blondă, iar în 1987 a cunoscut-o pe Rosalie van Breemen, manechin din Olanda, în timpul filmărilor la videoclipul cântecului său, Comme au cinéma. Au din această relație doi copii, Anouschka și Alain-Fabien. Relația s-a încheiat în octombrie 2002.

In prezent, se pare ca Alain Delon și-a găsit liniștea în brațele în brațele ziaristei Valerie Trierweiler, care a fost partenera fostului președinte al Franței Francois Hollande.

„Sunt cu adevărat împreună”

Jurnaliștii de la BBC scriu că revista Closer a dezvăluit relația secretă a celor 2.  „Sunt cu adevărat împreună”, titrează publicația un articol presărat de confidențe și fotografii recente, fără a intra însă prea mult în intimitatea actorului în vârstă de 82 de ani, care trece printr-o perioadă dificilă a vieții sale, afectat de dispariția femeii vieții lui.

Valerie Trierweiler este cu 30 de ani mai tânără ca celebrul actor.Fosta primă doamnă neoficială a Franței, care a părăsit palatul Elysee după izbucnirea scandalului, s-a răzbunat pe Hollande publicând o carte de memorii în care dezvăluie infidelitățile fostului președinte francez.

Cum arata copii lui Alain Delon: