Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cum arata fiica Andreei Berecleanu! Eva a mostenit frumusetea mamei sale
Showbiz

Cum arata fiica Andreei Berecleanu! Eva a mostenit frumusetea mamei sale

Breaking news: Ce spune Andreea Berecleanu

Cum arata fiica Andreei Bercleanu. Recent, fosta prezentatoare TV a postat pe pagina sa de socializare o fotografie cu Eva. Internautii au observat imediat asemanarea dintre mama si tanara!

Fosta prezentatoare TV a Observatorului 1 s-a laudat cu fiica sa, care s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. In dreptul imaginii, Andreea a marturisit ca prin ochii fiicei sale se reflecta aceea fetita de odinioara. Eva are ochii verzi  si are foarte multe din trasaturile mama sa.

„Doarme mai mult dimineață, mai ales în perioadă asta. Și când se trezește din somn, are trăsături de fetiță, odihnită și pusă pe glume. Ieri, la masa de prânz, i-am surprins exact această liniște. Și am rugat-o să privească exact în camera telefonului, ca și cum m-ar privi pe mine. M-a ascultat, deși îi era atât de foame și de poftă de tot ce era bun pe masă. Și am surprins fața de aproape 19 ani cu sufletul fetiței mele. Un dar neprețuit în ziua de Paști. Mulțumesc, Eva”, este mesajul care a aparut in dreptul imaginii, potrivit Impact.

Cum arata fiica Andreei Berecleanu: