Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cum arata fratele Ginei Pistol! Detalii nebanuite despre viata vedei
Showbiz

Cum arata fratele Ginei Pistol! Detalii nebanuite despre viata vedei

Cum arata fratele Ginei Pistol! Detalii nebanuite despre viata vedei

Cum arata fratele Ginei Pistol! Vedeta este cunoscuta in intreaga tara, insa putini stiu ca aceasta are un frate, dar si o mare drama din copilarie.

Gina Pistol este una dintre cele mai indragite vedete din Romania, insa putini stiu ca in spatele zambetului sau se afla o poveste extrem de trista.

Vedeta provine dintr-o familie modesta din Teleorman, iar dupa ce a absolvit Scoala de Arte si Meserii s-a angajat ca vanzatoare intr-un magazin din Rosiorii de Vede. Drama Ginei Pistol a inceput la frageda varsta de sase ani, cand parintii sai au divortat, ea fiind nevoita sa se ocupa de fratele ei mai mic, Paul.

„Avem o relaţie foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi. Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta. Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie. Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare”, a declarat Gina Pistol, în urmă cu mai mult timp, citează playtech.ro.

„Cea mai mare greşeală pe care o fac părinţii când divorţează este că nu renunţă la orgolii. Pentru mine, cuvântul tată nu înseamnă nimic. Tata ne-a iubit mult pe mine şi pe fratele meu. După divorţ, s-a mai rupt de noi. S-a recăsătorit şi are doi băieţi. Pentru mine, familia e ceva frumos. Îmi doresc mult lucrul acesta”, completa Gina Pistol.

Cum arata fratele Ginei Pistol: