Lifestyle

Cum arăta Meghan Markle la 16 ani! Fotografia în care apare cu fostul IUBIT i-a șocat pe fani

Cum arăta Meghan Markle la 16 ani! Fotografia în care apare cu fostul IUBIT i-a șocat pe fani

Cum arăta Meghan Markle la 16 ani! Fotografia în care apare cu fostul IUBIT i-a șocat pe fani. Mulți oameni au rămas uimiți când au văzut o fotografie veche cu fosta actriță.

Imaginea o arată pe fosta actriță americană la 16 ani, pozând cu primul ei iubit Luis Segura la un dans de Crăciun al liceului. Purtând o rochie neagră strălucitoare și un choker argintiu, ea este fotografiată zâmbind alături de iubit.

În loc să se concentreze asupra ținutei sale, fanii au rămas uimiți de faptul că în 2021 arată cam exact la fel.

Aşadar, la 16 ani, Meghan Markle, soţia principelui Harry, sărbătorea Crăciunul alături de primul său iubit iar internauţii rămân şocaţi. Este neschimbată! S-a exclamat la unison. Ceea ce este foarte adevărat privind fotografia de atunci. Potrivit relatării din Metro, soţia lui Harry tocmai mergea la un bal de la liceul său, alături de chipeşul japonez.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au dat o mare veste

Conform ultimelor informaţii ale presei din SUA, Meghan Markle și Prințul Harry așteaptă al doilea copil.

Surpriză totală pentru milioane de oameni! Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan, Ducesa de Sussex, aşteaptă al doilea copil.

Prinţul Harry şi Meghan , căsătoriţi în luna mai 2018, au anunţat sarcina recent. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al celebrului cuplu pentru agenţia britanică de ştiri Press Association, preluată de DPA şi AFP.

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși să-și aștepte al doilea copil”, a fost anunțul făcut de purtătorul de cuvânt.

Meghan Markle dezvăluia vara trecută că a pierdut o sarcină. Fosta actriță a descris această experienţă în detaliu, pentru revista NewYorkTimes, spunând că s-a întâmplat într-o dimineaţă în luna iulie în timp ce avea grijă de Archie, fiul cuplului.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simţit o durere ascuţită. Am căzut pe podea cu el în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne ţine pe amândoi calmi, pe un ton vesel care contrasta puternic cu sentimentul că ceva este în neregulă”, a scris Meghan.

Cum arăta Meghan Markle la 16 ani

Meghan Markle în prezent