Lifestyle

Cum arata primul sot al Andreei Marin. Se spune ca ar fi fost barbatul vietii sale

Cum arata primul sot al Andreei Marin. Se spune ca ar fi fost barbatul vietii sale

Cum arata primul sot al Andreei Marin. Puțini sunt cei care știu că înainte de relațiile cu Bănică, turcul Tuncay si Adrian Brancoveanu, Andreea Marin a mai fost căsătorită! El este primul soț al Zânei, pe care îl cheamă Gheorghiță…

Fosta Zână a mai fost căsătorită în trecut, cu un bărbat pe care l-a iubit enorm. Potrivit apropiaților Andreei, care au făcut mărturisiri fabuloase, vedeta n-ar mai fi iubit niciodată un bărbat așa cum l-a iubit pe el!

Cristian Gheorghiţă este numele  lui și se poate mândri cu faptul că a fost primul soţ al Andreei Marin. În anul 1995, cei doi și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, iar după trei ani mariajul lor a ajuns la final.

L-a iubit cu patimă  și a suferit enorm după  ce a divorțat

Cea mai bună prietenă a Zânei, Ana Maria Ilac, a mărturisit  în urmă cu mai mulți ani  cât de mult a suferit Andreea dupa divortul de omul de afaceri Cristian Gheorghită:

“Unul din cele mai dificile momente din viata ei a fost despartirea de sotul ei, Cristi. A fost aproape distrusa. Dintr-o data, lumea pe care si-o cladise alaturi de barbatul pe care-l iubea se prabusise. Brusc, viata parea sa-si fi pierdut orice sens. Realizarile profesionale pareau inutile atata timp cat nu impartasea satisfactiile cu persoana iubita. Ce a ajutat-o sa depaseasca aceasta perioada grea a fost dragostea ei pentru viata”.

Cristian Gheorghiță a lucrat în ultimii ani în televiziune. Bărbatul a activat la Kanal D și  a fost director de marketing la Prima TV. Primul soț al Andreei s-a recăsătorit și are un copil, potrivit EVZmonden.

Cum arata primul sot al Andreei Marin: