Diverse

Cum arată și unde se află șoseaua care a trimis zeci de șoferi la vulcanizare. Și mai ales, cine este vinovatul

Cum arată și unde se află șoseaua care a trimis zeci de șoferi la vulcanizare. Și mai ales, cine este vinovatul

Poți să mergi liniștit și să îți vezi de drumul tău până la un moment dat când o groapă sau ceva îți iese în cale și te alegi cu o pană de cauciuc de mai mare ”frumusețea”. Și toate drumurile din acel moment îți sunt date peste cap.

Cum arată și unde se află șoseaua care a trimis zeci de șoferi la vulcanizare. Și mai ales, cine este vinovatul

Nu, de această dată, nu statul român, prin agențiile specializate, este de vină. De drumurile județene și șosele nu mai vorbim! De această dată făptaș este un simplu șofer de camion, care nu numai că a făcut o boroboață uriașă, dar a și dispărut de la fața locului. Și mai mult decât atât, cât era camionul de mare s-a făcut și ”invizibil”, pentru că polițiștii nu îl găsesc nicicum și niciunde.

Neglijența unui șofer de camion, care transporta deșeuri metalice tocate, a provocat pagube serioase în județul Buzău. Acesta nu și-a asigurat încărcătura, iar bucățile metalice s-au împrăștiat pe drum, pe o distanță de doi kilometri.

Zeci de șoferi care au circulat pe acel segment de drum s-au trezit dintr-o dată cu cauciucurile tăiate. Polițiștii încearcă acum să-l găsească pe șoferul camionului cu pricina, potrivit media.

Incidentul s-a petrecut pe drumul județean  203 D, arteră care leagă zona industrială a orașului de drumul național 2 C. Camionul cu deșeuri a plecat de la o firmă de reciclare din zonă și se îndrepta spre Slobozia. Imediat după ce a părăsit curtea reciclatorului, din camion au început să curgă mii de bucăți de tablă care s-au împrăștiat pe carosabil. Șoseaua a devenit imediat un ”covor” de piese mici și tăiase.

Șoferii au făcut cale întoarsă și au dat fuga la vulcanizare. Și bineînțeles că la vulcanizarea din zonă s-a făcut și coadă, unde trebuia să aștepti deja ore în șir.

Timpul de aşteptare a fost chiar şi de 4 ore. „În jur de 20-25 de maşini cu şpan în anvelope. Undeva la 10-15 şpanuri pe anvelopă”, a declarat un mecanic de la vulcanizarea cu pricina.

Şoferul responsabil de întreaga situaţie este de negăsit. „În cauză poliţiştii au luat măsuri pentru curăţarea carosabilului şi au efectuat verificări pentru identificarea persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale”, a declarat presei purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

Anunțul oamenilor legii, prin intermediul mass-media

Polițiștii îi sfătuiesc acum pe șoferii păgubiți să depună plângeri la secția de Poliție Rurală din zona respectivă, pentru a-și putea recupera prejudiciile.

Foto: pixabay/observator