Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cum arată Veronica Stegaru după ce s-a mutat la Buzău? Este de nerecunoscut
Showbiz

Cum arată Veronica Stegaru după ce s-a mutat la Buzău? Este de nerecunoscut

Cum arată Veronica Stegaru după ce s-a mutat la Buzău? Este de nerecunoscut

Veronica Stegaru, Vulpița de la Acces Direct a ajuns deja în al doilea trimestru de sarcină și este de nerecunoscut. Aceasta și-a șocat fanii din mediul online, după ce a publicat o fotografie în care se vede că a slăbit foarte mult.

Deși Veronica este însărcinată, a slăbit enorm de mult, după cum se poate vedea în poza de mai jos. Aceasta a ajuns piele și os, iar urmăritorii ei, în loc să o încurajeze sau să o intrebe ce s-a întâmplat cu ea de a ajuns de nerecunoscut, aceștia au începu să își bată joc de ea și să o jignească.

„În halul ăsta arăți / vezi că sandalele alea sunt mai mari cu două numere / pantofii ăia așa mari….nu ai găsit și tu alții mai mici? / nu vă mai plătesc ăștia de la Acces de ai ajuns atât de slabă?” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Vulpița, din partea internauților.

Veronica, varsă din nou lacrimi amare

Recent, soții Stegaru s-au mutat în Buzău, în noua lor locuință. Când credeau că totul este perfect, liniștea Vulpiței este din nou tublurată. Aceasta a avut de curând o altă criză de gelozie, după ce vecina Iasmina se pare că ar fi pus ochii pe Viorel. Veronica susține că Viorel ar fi ieșit la plimbare pe stradă, cu vecina, potrivit Cancan.