Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cum isi mentine Anca Serea silueta! Alimentul care nu lipseste din meniul sau zilnic
Showbiz

Cum isi mentine Anca Serea silueta! Alimentul care nu lipseste din meniul sau zilnic

Cum isi mentine Anca Serea silueta! Alimentul care nu lipseste din meniul sau zilnic

Cum isi mentine Anca Serea silueta. Vedeta are sase nasteri la activ si se poate lauda cu un corp demn de invidiat. Nu o sa isi vina sa crezi ce consuma sotia lui Adi Sina!

Vedeta a recunoscut la un moment dat ca nu este adepta dietelor draconice, incearca sa pastreze un echilibru in ceea ce priveste alimentatia, consuma alimente ca toata lumea, insa exista un aliment care nu lipseste din meniul zilnic.

Consuma lămâi în cantități industriale

427“Mănânc ca tot omul lucruri absolut normale. Am în meniu și cartofi sau fasole, dar și lactate. La ce nu fac rabat este la consumul de legume verzi pe care le mănânc foarte des. Poate nu vă vine să credeți, dar consum lămâi în cantități industriale. Fie că aleg să le storc sau sa le mănânc cu tot cu coajă sau să le pun în apă caldă, lămâile nu-mi lipsesc zi de zi!”, a spus Anca Serea, potrivit ciao.ro.

Cum isi mentine Anca Serea silueta. Frumoasa bruneta are un mic truc, pe care il respecta cu sfintenie. “După o masă copioasă, mănânc câteva feliuţe de ananas crud. Mă ajută să evit problemele cu digestia. În plus, ananasul stimulează arderea grăsimilor şi mă ajută să mă menţin în formă”, dezvaluia frumoasa mamica cu ceva timp in urma.