Cum prepari sănătos sarmalele! NU adăugați acest ingredient la gătit. Mihaela Bilic, medic nutriționist, spune că sarmalele reprezintă un fel de mâncare echilibrat.
Preparatul românesc se poate transforma în “farfurie ideală” dacă se ține cont de anumite condiții în momentul în care sunt gătite.
În cazul în care sunteți preocupați de kilogrameșe în plus, nutriționistul Mihaela Bilic are soluția salvatoare. Renunțați la mămăligă și consumați sarmalele ca fel unic la o masă!
„Sarmalele chiar sunt un fel de mâncare echilibrat, ele combină carnea cu cerealele și legumele așa cum este recomandat nutrițional.
Cum prepari sănătos sarmalele! NU adăugați acest ingredient la gătit. Sarmalele pot reprezenta un fel de “farfurie ideală” în următoarele condiții:
– carnea tocată să fie din pulpă de porc, care are puțină grăsime
– să nu fie adăugat la gătit ulei – de niciun fel!!
– să fie fierte în zeamă de varză/ borș/ suc de roșii
– smântâna să fie folosită ca decor
– să fie însoțite de ardei iute din belșug, ajută la stimularea metabolismului”, a explicat Mihaela Bilic pe Instagram.
„În cazul în care țineți la siluetă, renunțați la mămăligă și consumați sarmalele ca fel unic la o masă”, a adăugat nutriționistul.
Migrenele sunt simptome debilitante, care îți pot afecta semnificativ calitatea vieții. Din fericire, odată ce…
Atunci când decideți să cumpărați un nou set de anvelope pentru mașina dvs., există mai…
Românii cumpără cadouri pentru familie și cei apropiați în perioada Paștelui, iar ciocolata este unul…
Premierul Marcel Ciolacu a anunțat la începutul ședinței de Guvern că se va aproba o…
Serviciile secrete din Belarus susțin că au dejucat un atac cu drone asupra Minskului. Acest…
Resursele financiare destinate tinerilor fermieri au fost epuizate. Conform informațiilor disponibile, fondurile au fost consumate…
This website uses cookies.