Info Actual

Info Actual > Showbiz > Cum sa arati impecabil la 50 de ani! Naomi Campbell a dezvaluit secretul siluetei sale
Showbiz

Cum sa arati impecabil la 50 de ani! Naomi Campbell a dezvaluit secretul siluetei sale

Cum sa arati impecabil la 50 de ani! Naomi Campbell a dezvaluit secretul siluetei sale

Cum sa arati impecabil la 50 de ani! Naomi Campbell a dezvaluit intr-un final cum reuseste sa isi mentina fizicul incredibil. Iata care sunt secretele vedetei!

Este cunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase modele din toate timpurile. La aproape 50 de ani, Naomi Campbell arată perfect, încă mai defilează și a rămas preferata multor case de modă.

Asa numita Pantera Neagra a exclus din alimentatia sa produsele si lactate sau gluten. In plus, vedeta mananca o singura data pe zi de cele mai multe ori, are grija ca fiecare masa sa fie la aceeasi ora si nu ezita sa fata si putin sport.

“Mănânc doar la prânz, iar duminica este ziua mea liberă de dietă, aşa că fac deserturi: prăjituri şi budincă. Dacă pur şi simplu nu vreau să mănânc într-o zi, beau doar apă sau suc”, a spus Naomi, potrivit Dcnews.

Cum sa arati impecabil la 50 de ani: “Nu mai mănânc carne de porc şi de pui”

“Nu beau alcool şi nu mai mănânc carne de porc şi de pui. Când membrii familiei tale au avut cancer, devii mai atent la ceea ce mănânci”, a mai spus modelul.

Cum arată masa de prânz sa de pranz:

– o cană de suc de legume verzi

– salată de legume sau un antreu integral vegetarian

– în timpul zilei, mai poate bea sucuri de fructe prospete, apă plată cu lămâie, o ceaşcă de ceai verde şi o ceaşca de suc de aloe.

– are voie două kiwi