Diverse

Cum să faci cea mai frumoasă coroniță de Crăciun. Are o semnificație profundă, mai ales pentru credincioși

Cum să faci cea mai frumoasă coroniță de Crăciun. Are o semnificație profundă, mai ales pentru credincioși

Coroana de Advent este una dintre primele ornamente care anunță venirea Crăciunului. Este mai mult decât un decor, întrucât fiecare dintre elementele sale are o semnificație prețioasă, de la forma circulară până la fiecare lumânare.

Ce înseamnă Coroana de Advent?

Coroana de Advent are o semnificație profundă de speranță, veșnicie și iubire de Dumnezeu, mai ales pentru credincioși, pentru că trece dincolo de a fi o decorație frumoasă, de fapt, cuvântul Advent provine din latină și înseamnă „venire” sau „Sosire” cu referire la sosirea așteptată a lui Dumnezeu făcut om.

Cu siguranță ați observat că forma ei este circulară, pentru că reprezintă că dragostea lui Dumnezeu nu are început sau sfârșit pentru că este infinită, de obicei este făcută cu frunze de pin sau brad pentru că culoarea verde simbolizează speranța și viața veșnică, pe de altă parte, panglica Rosul care o inconjoara semnifica dragostea si pasiunea lui Dumnezeu fata de oameni.

Coroanele de Advent au de obicei patru lumânări, câte una pentru fiecare săptămână, care simbolizează dispariția întunericului, a luminii și a speranței.

Lumânările violet se aprind în prima, a doua și a patra duminică a lunii, lumânarea roz se aprinde în a treia duminică a Adventului, simbolizează bucuria și lumânarea albă se aprinde în timpul cinei de Crăciun, este plasată chiar în centru. a coroanei și simbolizează sosirea lui Isus.

Cum să faci o Coroană naturală de Advent?

Plasarea unei coroane de Advent de pin natural nu numai că va parfuma fiecare colț al casei tale, dar te va ajuta și să menții o bună dispoziție datorită aromei sale energizante care induce relaxare, nu degeaba este folosită în tratamentele de aromoterapie.

În plus, este benefic pentru căile respiratorii, ca decongestionant și expectorant, descrie un studiu publicat în revista Scientia Phamaceutica.

Aveți nevoie de:

  • Ramuri de pin de 50 până la 60 cm lungime
  • O rolă de sârmă fină
  • Patru lumânări: una albă, una roz și trei violet (sau pot fi 4 lumânări roșii), important este sa fie subțiri.
  • Panglică roșie sau aurie
  • Ornamente roșii

Procedură:

Pasul 1. Alegeti ramurile lungi si impletiti-le in forma de coronita, fara a le da drumul, tineti-le cu sarma fina infasurandu-o in jurul coroanei și ii puteti da latimea dorita. Ca idee,puteți lua masura unei farfurii, asa ca că nu rămâne foarte mare.

Cum să faci o coroană frumoasă de Advent pentru a-ți decora masa de Crăciun

Pasul 2. Odata ce baza coroanei este facuta, asezati-o pe masa si in partea de sus agatati alte crengute pentru a o face mai bogată. Recablați dacă este necesar.

Pasul 3. Cu ajutorul foarfecelor se fac 4 gauri pentru a aseza lumanarile. Este posibil ca la început să fie puțin strâmbe, dar nu vă faceți griji, aranjați-le astfel încât fiecare să-și aibă locul și să fie „plantată” pe coroană.

Pasul 4. Înfășurați bine lumânările cu ajutorul benzii pentru a le ține și faceți-le drepte, ulterior, decorați cu elementele pe care le-ați ales și atât. Arata minunat!

Asa iti poti face propria Coroana de Advent fara sa cheltuiesti prea mult. Cu siguranță o vei adora pentru ca va arata frumos ca piesa centrala. Nu uitați să o pulverizați în fiecare zi dimineața, astfel încât să rămână proaspătă și să nu se usuce. Toată casa ta va mirosi delicios!