Info Actual > Diverse > Cum să pregătești un odorizant de cameră natural. Casa ta va mirosi a nostalgie și a Crăciun
Diverse

Cum să pregătești un odorizant de cameră natural. Casa ta va mirosi a nostalgie și a Crăciun

Cum să pregătești un odorizant de cameră natural. Casa ta va mirosi a nostalgie și a Crăciun

Din cuprinsul articolului

Crăciunul este asociat cu arome clasice, precum punch de fructe sau pin, cu toate acestea, există și altele care evocă momente magice ale acestui timp. Pregătește o aromă de mandarine și ghimbir: casa ta va mirosi a nostalgie și a Crăciun.

Nu cunosc o persoană căreia să nu-i placă ca locuința lor să aibă un miros delicios tot timpul. Dar, fără îndoială, există arome pe care vrem să le menținem cât mai mult, printre ele, cele pe care le asociem cu Crăciunul.

Acest sezon este de obicei legat de o atmosferă confortabilă, de momente petrecute cu familia, prietenii și bucuria pe care ne dorim să o avem alături de noi tot anul, cel puțin în amintirea noastră.

Cum se face o aromă de mandarine?

Unul dintre fructele care ne amintește cel mai mult de sezonul Crăciunului și iarna este, fără îndoială, mandarina. Dar pe lângă faptul că este bogată în vitamina C și are grijă de sistemul nostru imunitar, aroma sa este delicioasă și capabilă să pătrundă în întreaga cameră.

Pentru ca aroma să reziste, aveți nevoie doar de:

* Coji de mandarine

* Alcool

* Apa distilata

* Ulei esential de mandarina (optional)

* Borcan de sticla cu capac

1. Umpleți ¾ din borcan cu coji de mandarină și acoperiți cu alcool.

2. Adăugați câteva picături de ulei de mandarină sau portocale și acoperiți.

3. Depozitați într-un loc uscat și întunecat timp de 4-5 zile.

4. După trecerea timpului, se strecoară, se adaugă 2 linguri de apă distilată și se toarnă într-o sticlă cu pulverizator.

5. Agitați și pulverizați-vă casa.

O alta varianta este sa asezi cojile de mandarina singure sau amestecate cu portocale sau condimente precum anason stelat, ghimbir feliat, scortisoara feliata intr-un recipient. Acoperiți cu apă și puneți o lumânare dedesubt, astfel încât căldura să disperseze aroma.

De asemenea, îl poți încălzi pe aragaz și așezați recipientul cu conținutul fierbinte într-o cameră din casa dumneavoastră.