Info Actual

Info Actual > Culinar > Cum scapi de senzatia de foame! Elimina acest ALIMENT din meniul zilnic
Culinar

Cum scapi de senzatia de foame! Elimina acest ALIMENT din meniul zilnic

Cum scapi de senzatia de foame! Elimina acest ALIMENT din meniul zilnic

Cum scapi de senzatia de foame! Este suficient sa elimini un singur aliment din meniul tau zilnic si vei avea parte de rezultate incredibile.

Potrivit celui mai recent studiu publicat în „Journal of Clinical Investigation”, aflăm că o cantitate mare de sare în alimentația zilnică ne face să consumăm mai puține lichide.

Totuși, această descoperire surprinzătoare nu este singura care ne îngrijorează. Nivelul ridicat de sodiu, spun autorii acestei cercetări, ne crește pofta de mâncare și contribuie semnificativ la luarea în greutate.

Oamenii atenți la siluetă au învățat ce alimente să evite, pentru a-și păstra formele armonioase. Cartofii prăjiți, pizza, paste, hamburgeri și dulciuri sunt istorie, vom alege multe salate, însă există o capcană.

Dieta de slăbire sau de menținere poate fi compromisă din cauza unui banal ingredient, despre care cercetătorii au descoperit că provoacă foame, conform site-ului de sănătate health.com, citat de exquis.ro.

Cum scapi de senzatia de foame. Așadar, specialiștii avertizează să fim mai atenți la cantitatea zilnică de sare, nu doar la cea pe care o adăugăm voluntar în farfuriile noastre, ci și la cea care este ascunsă în alimente, exact ca zahărul.

Consumatorii trebuie să fie din ce în ce mai conștienți de pericolele alimentare ascunse și să citească etichetele, cu orice preț.

Conform American Heart Association, cantitatea zilnică de sare nu trebuie să depășească 1.500 mg. Acest lucru înseamnă aproximativ 3,75 grame. În zilele noastre, o persoană consumă, în medie, 3.400 mg de sare în fiecare zi. Putem reduce această cantitate dacă avem mai multă grijă de unde mâncăm și cum mâncăm.