Culinar

Cum se face salata curcubeu de ceapă. Merge de minune cu o porție de ficăței!

Cum se face salata curcubeu de ceapă. Merge de minune cu o porție de ficăței!

„Vreți o salată curcubeu de ceapă a la Cezar? Iată ingredientele!

Avem nevoie de:

1. O ceapă roșie și una albă tăiate rondele subțiri și delicate

2. Un morcov tăiat fâșii

3. Pătrunjel proaspăt și tocat

4. Mirodenii: curry, ulei de măsline și oțet de rodie.

Amestecăm într-un castron toate cele de mai sus și gata! Avem salată curcubeu de ceapă a la Cezar care merge perfect cu o porție de ficăței!”, a mai spus pilotul pasionat de bucătărie.

Rețetă ficăței de pasăre

Avem nevoie de:

1. 2 cutii cu ficat proaspăt de găină

2. Cozile ciupercilor proaspete dintr-o cutie

3. Un ardei iute roșu tăiat feliuțe

4. 2 căpățâni de usturoi tăiate feliuțe

5. Un pahar de vin alb parfumat

6. O ceapă albă și una roșie tăiate rondele subțiri și grațioase

7. Un morcov tăiat fâșii subțiri

8. Mirodenii: curry, piper, busuioc

9. Pătrunjel proaspăt și tocat

Întâi punem în tigaia cu capac ficățeii, ca să se facă, având grijă să îi întoarcem permanent pentru a nu se arde. Adăugăm ardeiul iute și codițele de ciuperci și amestecăm ușor. Adăugăm vinul la final și, o dată cu el, curry și piper, lăsând la foc mic să se amestece aromele adăugând și un pic de busuioc. La final punem multă verdeața deasupra”, a spus Cezar Osiceanu.